سلام .ما از وقتی ازدواج کردیم من از اولش به همسرم میگفتم دوران بارداری ولمون کنی بری سفر مجردی خیلی ناراحت میشم .ایشونم قول میدادن که پیشمن .الان باردارم دیشب اومدن نیگن قراره ۲ ۳ روز بریم گردش با دوستان .خودمم استراحت مطلقم .من خیلی از بدقولیشون دلم شکست و بحث کردیم .گفتن اون زمان گفتم .الان شرایط اینجوریه که برم .
ایشون پس عادت به سفر مجردی داشتن که شما از ایشون این قول رو می گرفتید
به ایشون بفرمایید قول رو برای وقت هایی میدن که شرایطش مهیا باشه و پایبند به قول بمانند
نه اینکه همینطوری حرفی زده باشند
در آخر اینکه
ایشون رفیق باز هستن متاسفانه
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
باز ماموریت کاری بود میگفتم کوتاه بیا مجبورِ، گردش و تفریح آخه؟ چه بی مسئولیت....
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بعدشم گیریم که ادم متاهلم بتونه بره شما وقتی بارداری و احتیاج به حضور اون مرد داری و داری بچه ایشون و سختیش و تنهایی به دوش میکشی کمترین کار اینه کنارتون باشه واقعا حد و مرزتون و الان تعیین نکنید بعدا نمیتونید
متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا