2777
2789

دیشب این خواهر بیچاره من اومد خونم ی کیلک چرخ کرده خرید گفت برام کباب تابه ای درست کن منم گفتم چرا گوشت خریدی خودم دارم گفت نه خریده بودم داشتم میرفتم خونه تو گفتی بیا اومدم حالا برام با گوشت خودم درست کن داداشمم اومد هردوشون از منو شوهرم کدچکترن اول ک ۲ بار بهش ز زدم بیا بچه ها گشنشونه ساعت ۱۱اومد پیش رفیقاش بود بد من سر سفره گفتم خواهرم این کارو کرده ی جورایی خاستم بگم اگه اومدن دارن میخورن خودشون خریدن و اینکه خانواده خودش هروقت میان تا حالا نشده ی شیرینی بگیرن یهو شوهرم صداشو برد بالا ب خواهرم گفت هرچی بخایی تو خونه ما هست والا خواهرت از هرکسی بهتر زندگی میکنه کارت خیلی زشت بود و اگه خانواده خودم بودن دهنشونو سرویس میکردم ولی چون تویی بیخیال بد خواهرمم گریش گرفت رفت اتاق شوهرمم ب جبران هی وایساد تارف کرد شب بمونید و از این حرفا بدم ک سفره جنع شد بدون هیچ خدافظی و حرفی رفت مثل گاو تو اتاق خابید امگار ن انگار مهمون نشسته از اینورم اولش ک اومد خونه خواهرم از اتاق دراومد بهش سلام کرد شوهرم انگار حواسش نبود یا از قصد جواب سلامشو نداد حالا دندونم ب خرخره شوهرم کار میکنه نمیخام تو عصبانیت تصمیم بگیرم اینم بگم کلآ شوهرم لحن حرف زدنش با اسن خواهربرادرم خیلی بد ولی بااون بزرگترا و بابام بی نهایت خوب فکر میکنه چون اینا کوچکترن حق داره 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دنبال دعوایی بیشتر هستی گند بزنی به زندگیت؟ خب بهش برخورده اخلاقش همینه، وقتی می بینی حساسه دلیل نداشت بگی با گوشت اومده خونه، کلا رو نقطه ضعف هر آدمی بری نباید منتظر واکنش خوبی باشی، 

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

سفره رو زودتر مینداختی به درک که نمیومد منتطرش میمونین چکار ؟بعدم توکه میدونی اینجور پاچه گیره اصلا بهش نگو 

یه شام خواهر برادری خوشگل و شاد رو تبدیل کردی به گریه زاری و دلخوری چون اصرار داشتی همچبن گاوی سرسفره باشه و خواستی از فرصت استفاده کنی کم کاری خانوادشو به رخش بکشی

عاقل باش خواهر من وقتی  شوهرت ادم نیست شما باید دوبرابر عاقلانه رفتار کنی 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

کار شوهرت درست نبوده ولی قبول کن که به غرورش برخورده من جای تو بودم گوشت خواهرمو دست نمی زدم از فریزر مال خودمو درمی یاوردم وقتی داشتن می رفتن می دادم ببره شوهرت ناراحت شده حس بدی بهش دست داده مردها همینطوری هستن فکر می کنن داری تو سرشون می زنی با این کار