2777
2789
عنوان

خانمای دلمه پز فوق حرفه ای میاین

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 23 پست
ولی در دستور سنتی دلمه هست

مگه همه کلم پلو شیرازو با دستور سنتی درست میکنن؟

یا آبگوشت؟

خیر.

هرکسی یه دستور پخت مخصوص خودش داره

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مواد سرخ کردی با هم قاطی کن

برنجت ابکش کن و با مواد قاطی کن،حالا دلمه هات بپیچ راستی وقتی برنج ابکش کردی اب داغ رو نریز برگه هات رو بعد شستن بریز تو این اب داغ تا یکم نرم بشن تغییر رنگ بدن بعد دلمه هات بچین تو قابلمه کف قابلمه چندین برگ اول بزار بعد دلمه،وقتی همه رو چیدی تو ی ظرف ابجوش و من خودم رب انار میزنم قاطی میکنم میریزم طوری ک تا نصف بیشتر دلمه ها رو بگیره ی بشقابم میذارم روی همه دلمه ها دست اخر ک باز نشن

من تخصص دارم شرمندهفوق تخصص ندارم

والا من حتی سیکلشم ندا م خوشبحالت😁

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

ما ک درست میکنیم سرکه نمیریزیم

برای ابش تمر و شیره میریزیم یا رب انار

او تا به ابد. M💍                                                           متاهل متعهد😌                                                                        #نه به نژادپرستی                                        

اول چند تا پیاز رو سرخ کن بعد گوشت رو اضافه کن و تفت بده زردچوبه . دارچین . زنجبیل . فلفل سیاه بریز .لپه پخته شده هم بهش اضافه کن سبزی هم میشه تازه باشه هم سبزی خشکه بهش اضافه کن و مخلوط کن.برنج هم بستگی داره برا چند نفر میخوای برنج رو اگه برای چهار نفر میخوای دو پیمونه آبکش کن بزار کنار .

کشمش و آلو و زرشک هم میشه داخلش بریزی بستگی به ذاعقه داره.نمک اضافه کن . یکی دو قاشق رب انار هم بزن و برنج رو بهش اضافه کن.برگ مو رو بشور .و داخل قابلمه آبجوش بریز یک دقیقه باید برگ ها داخل آبجوش باشه و زیر و رو کن که همه برگها نرم بشن.بعد دونه دونه برگها رو بردار ی قاشق مواد دلمه بریز برگها رو بپیچ .اگه برگها کوچکن از دو برگ کنار هم استفاده کن.کف قابلمه چند برگ مو بچین دلمه ها که پیچیدی بچین توی قابلمه.رب انار رب گوجه نمک آبلیمو شکر و کمی سرکه و آب مخلوط کن این سس هست وقتی همه برگها رو پیچیدی بریز روش و قابلمه رو بزار رو گاز دم کنی بزار .دو ساعت با شعله خیلی کم بزار بپزه

آنکه شد محرم دل در حرم یار بماند. وانکه این کار ندانست در انکار بماند . از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر . یادگاری که در این گنبد دوار بماند ...

من جنوبیم دلمه برگ رو با سس شیره خرما و تمر هندی درست میکنیم یکم از سس رو قاطی مواد تو دلمه میکنیم . سبزی و برنج و گوشت و کشمش و لپه . طعم سس ترش و شیرین میشه . این سس رو مختص دلمه برگ مو درست میکنیم برای بقیه دلمه ها یا سس رب و لیمو یا سرکه و کمی شکر استفاده میشه 

مگه همه کلم پلو شیرازو با دستور سنتی درست میکنن؟یا آبگوشت؟خیر.هرکسی یه دستور پخت مخصوص خودش داره

بله یه دستور پخت اصولی غذا هست و یه دستور سلیقه ایی ..من طبق دستور اصولی گفتم خب هر کسی هر جور دوست داره میپزه ممکنه کسی رب گوجه بریزه قرمه سبزی یا قیمه با مرغ بپزه ...اون سلیقه است ولی اصل این غذاها جور دیگس و اصولاً هم دستور اصلی غذاها که سالها موندگار شدند خوشمزه ترین دستورها بودند

امید آخرین چیزیست که میمیرد