2777
2789
عنوان

خانمای دلمه پز فوق حرفه ای میاین

292 بازدید | 23 پست

اولین بار میخوام دلمه برگ مو بپزونم. برگ دیشب چیدم از درخت گذاشتم توی نایلون یخچال. سبزی خشک نعنا مرزه و شوید هم دارم گوشت چرخی هم دارم سرخ کردم با پیاز. لپه پخته هم دارم.حالا چه کنم.

به عنوان چاشنی هم سرکه دارم هم شیره انگور چجوری استفادشون کنم داخل مواد دلمه هم بریزم یا فقط روی دلمه ها باید ریخت چه طعمیشون میکنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصولا دلمه های من با همه فرق میکنه.سبزی😐شیره انگور😐اصلا و ابدا نمیزنم...

شیره انگور بعد از اتمام پخت یه ربع قبل کشیدن میریزن روی همه دلمه ها تا طعم ترشی متعادل بشه 

سبزی دلمه هم داخلش کنی میریزن

امید آخرین چیزیست که میمیرد
شیره انگور بعد از اتمام پخت یه ربع قبل کشیدن میریزن روی همه دلمه ها تا طعم ترشی متعادل بشه سبزی دلمه ...

من اصلا از این چیزا استفاده نمیکنم ابدا

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

مدل ه شهری فرق میکنه

ما ترش دوست داریم

توش  چاقاله زردآلو میریزیم

چاقاله زردآلو رو میپزیم و خوب له میکنی هسته هاشو میگیریم میریزیم تو مواد

مواد هم پیاز سرخشده + گوشت چرخ کرده + لپه پخته  + برنج نیم دانه نیم پز 

برنج نیم پز داره 

سس های مختلف داره 

من این سس رو ریختم سرکه سیب عسل و رب انار 

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس