2821
2789
عنوان

eliiin99

57 بازدید | 8 پست

سلام عزیزم خوبی

یبار تو یه تاپیکی گفتی از اصلاح سبک نتیجه دیدی میشه بهم بگی چجوری شروع کردی

چون من دگ دارم سوتغذیه میگیرم غذام همش فلفل دلمه ای بلغور گندم پیاز و لوبیا چشم بلبله دگ نمیدونم چیکا کنم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

۱.مهمترین و اصلی ترین کار کم کردن وزن حتی شده دو کیلو(با ورزش کردن،پیاده روی یا رقیدن،دوبار در روز ۴۵ دقیقه هفته ای ۱ کیلو کم کردم در مجموع ۱۷ کیلو تا دیدن نتیجه)

۲.حذف کامل شیرینجات مصنوعی و تنقلات و فست فود(چیپس،پفک،شکلات،سس،پیتزا،کیک_به جاش ضعف کردنی پفیلا،توت،تخمه،کشمش و نخودچی میخوردم)

۳.یکی دوروز به پریودی رو آجر داغ مینشستم و در پریودی تا ۴ روز حموم نمیرفتم،هربار که دستشویی میرفتم خودمو نمیشستم و با دستمال نخی خشک میکردم(یکم سخته ولی خییییلی موثره)

۴.حذف سردیجات مثل دوغ،ماست،خیار کاهو(برنج و مرغ و ماهی رو با مصلحاتش میخوردم)

۵.خوردن عسل و سیاهدونه یا عسل و دارچین

۱.مهمترین و اصلی ترین کار کم کردن وزن حتی شده دو کیلو(با ورزش کردن،پیاده روی یا رقیدن،دوبار در روز ۴ ...

مرسی قربونت شستشو رو منظورت ت دوران پریوده درسته

بعد موقع خوردن برنجو مرغو ماهیو اینا چ میزان مصلحات مصرف میکردی مثلن هفتا خرما یا بیشتر بوده

مرسی قربونت شستشو رو منظورت ت دوران پریوده درستهبعد موقع خوردن برنجو مرغو ماهیو اینا چ میزان مصلحات ...

بله دوران پریود منظورمه.

نه ۷ تا زیاده

برنج رو با زیره دم میکردم،ماهی رو با ۷ تازیتون یا دو تا خرما،مرغ با زعفران و دارچین و..

بله دوران پریود منظورمه.نه ۷ تا زیادهبرنج رو با زیره دم میکردم،ماهی رو با ۷ تازیتون یا دو تا خرما،مر ...

ممون گلم برا رب گوجه چی غذاهاییک رب دارنو هم با مصلح مصرف میکردی یا معمولی بود

2824
2823
2791
2779
2792