2777
2789
تپلمتوجه شده بودیم سینه هاش رشد کرده بود ولی وزنش 63 بود چاق بود ماهم به مادرش میگفتیم بدش میومد و م ...

وزنش بالاست. منم فکر میکردم دخترم تپل شده به خاطر اون سینه هاش اینجوره ولی چون درد داشت بردمش پیش دکتر. حتما از غدد وقت بگیرین. متولد چه سالی هستش برادر زادتون؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وزنش بالاست. منم فکر میکردم دخترم تپل شده به خاطر اون سینه هاش اینجوره ولی چون درد داشت بردمش پیش دک ...

منم دخترم متولد ۹۶ هست یه کم تپله . سینه داره نرم هست و دست میزنم درد نداره . بنظرتون مال چاقی هست یا بلوغ

منم دخترم متولد ۹۶ هست یه کم تپله . سینه داره نرم هست و دست میزنم درد نداره . بنظرتون مال چاقی هست ی ...

سینه دخترم درد داشت. بردم متخصص کودکان معاینه کرد گفت خیلی کم سفت هستش  ولی ببرش پیش فوق تخصص غدد کودکان . اونجاکه بردم معاینه کرد عکس  و سونو وآزمایش نوشت توجه شد که بلوغ شروع شده. ببین بوی بدنش عوض نشده یا موهاش چرب نمیشه ؟؟

خیلی ممنونم عزیزماره چون ما یه رسمی داریم دختر زیر 160 باشه می ترشه

رسمو بندازین کنار عزیزم به فکر دخترتون باشین ‌ انشاءالله تنش سلامت باشه .. ولی مطمئن باشین قدش بلند میشه اگه پیگیرش باشین

سینه دخترم درد داشت. بردم متخصص کودکان معاینه کرد گفت خیلی کم سفت هستش ولی ببرش پیش فوق تخصص غدد کو ...

یه کم موهاش چرب شده ولی موی زائد اصلا رشد نکرده . بدنش اصلا بو نمیده ولی موهاش چرا عرق کنه بو میده 

رسمو بندازین کنار عزیزم به فکر دخترتون باشین ‌ انشاءالله تنش سلامت باشه .. ولی مطمئن باشین قدش بلند ...

خیلی ممنونم عزیزم

شرمنده یه سوال داشتم ازتون

برادر زادم سینه هاش نوک تیز رشد کرده بنظرتون درست میشه؟
چون من خودم اینطوری نبودم استرس دارم سینه هاش بد شکل رشد کنه

وزنش بالاست. منم فکر میکردم دخترم تپل شده به خاطر اون سینه هاش اینجوره ولی چون درد داشت بردمش پیش دک ...

درد سینه تو اون سن نشونه های سفت شدن و رشد کردن سینه

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد قشنگترین اتفاق زندگی رسیدن به تو ای یار قدیمی