2777
2789

چقد سن بلوغ اومده پایین خدای من بچه ۸ ساله من خودم با اینکه سنی ندارم ۱۰ سالگی سیچنم شروع به رشد کرد

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد قشنگترین اتفاق زندگی رسیدن به تو ای یار قدیمی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره یکم سفته یکیش

فعلا خیلی زوده بگم نیم تنه بپوشه ولی خب بپوشه خوبه کسایی که اهنیت نمیدن بعدا سینه تیز میشه حالت زشت داره

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد قشنگترین اتفاق زندگی رسیدن به تو ای یار قدیمی

از کی جونه زدن یعنی بزرگ هم شدن یه کوچلو

تقریبا چندماهه اره نوک سینه برامده شده و نوک تیز من خودم اینجوری تبود شکلش🤭

پدرش 189مادرش165ما ژنتیک مون برای قد خوبه یکی از داداشم قدش 210 هست ولی شانس ژنتیک اش به سمت زنداداش ...

ژنتون قد بلند هستش و مادرشم خب قد بلند هستن. حتما ببرینش پیش دکتر کمکتون میکنه . یا توقف بلوغ میده یا بلاخره دارویی چیزی واسه رشدش میدن. از کی علائم داشته که یهو پریود شده. نه سال خیلی کوچیکه. منم نگران این بودم که دخترم رو سریع بردم پیش دکتر

یعنی مامانش یا شماهم متوجه تغییراتش نشده بودین. ؟ جثش ریزه یا تپل هستش؟

تپل

متوجه شده بودیم سینه هاش رشد کرده بود ولی وزنش 63 بود چاق بود ماهم به مادرش میگفتیم بدش میومد و میگفت ماله چاقی هست

ژنتون قد بلند هستش و مادرشم خب قد بلند هستن. حتما ببرینش پیش دکتر کمکتون میکنه . یا توقف بلوغ میده ی ...

بردم دکتر ولی دیر بردیم باید از همون موقعی که سینه هاش حساس میشدن میبردیم که امپول میزدن الان هورمون هاش تغییر کرده