2777
2789
عنوان

زن داداش

1328 بازدید | 43 پست

داداشم عقد هس چن وقت پیش که تولدش بود زنش واسش دستبند چرم که روش طلا کاری شده با شاخه گل رز گرفت تا یک ماه گذاشته بود پروفايلش نوشته بود کادو من به عشقم حالا واسه ولنتاين داداشم واسش دستبندطلا خرید عکس اونو نذاشته ما ببینیم فکر کرده ما خبر نداریم داداشم یه تومن واسش چی خریده مثلا میخواد از ما پنهان کنه اینقدر زورم میگیره ازش 

شاید میذاره تا شب صبر کنین😐

دیوانه و دِلبَسته ی اِقبالِ خودَت باش                   سَرگرمِ خودَت؛عاشِقِ احوالِ خودَت باش                  یک لَحظه نَخور حَسرَتِ آن را که نَداری                  راضی به هَمین چند قَلَمِ مالِ خودَت باش                       

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب شما قبلش عكس مينداختي

ميذاشتي استوريت

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
بیخیال بابا چرا اینقدر حساسین

آخه خیلی سعی داره از ما پنهان کاری کنه مثلا میخواد زور مارو دراره والاه ما اصلا نمیگیم چرا خریدی خوشحالم میشیم حالا بنظرت دستش دیدم بگم مبارک باشه یا نه

خواهر شوهر است دیگر

کاملا مشخصه یک خواهر شوهره واقعی هستی😆😆😆😆😆😆😆😆خونه آریایی تو رگاته

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    
[QUOTE=53855500]چه حرفای بچه گانه ای میزنید واقعا[/نه واقعا اون رفتارهای بچه گانه داره نه من آخه خیل ...

شاید احساس زرنگی نمیکنه واقعا خوده زرنگه😊

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔