داداشم عقد هس چن وقت پیش که تولدش بود زنش واسش دستبند چرم که روش طلا کاری شده با شاخه گل رز گرفت تا یک ماه گذاشته بود پروفايلش نوشته بود کادو من به عشقم حالا واسه ولنتاين داداشم واسش دستبندطلا خرید عکس اونو نذاشته ما ببینیم فکر کرده ما خبر نداریم داداشم یه تومن واسش چی خریده مثلا میخواد از ما پنهان کنه اینقدر زورم میگیره ازش
اصن ربطی نداره من همسرم برا ولنتاین برام لوازم آرایش و ساعت خرید به خانواده همسرم نگفتم برام لوازم آرایش گرفته بخاطر یسری دلایل ولی خداییش هم اگه بفهمن خوشحال میشن و بهم میگن ک مبارکه
خواهر شوهر منم خیلی دوس داره سر از کار ما دربیاره ولی من همیشه حدمو حفظ میکنم ی خط قرمزم ببن روابط خودم و همسرم کشیدم ک اجازه نمیدم کسی واردش بشه و خواهر شوهرمم اجازه نداره تو مسائل ما دخالت کنه و اگه چیزی باشه ک بخوام بفهمه خودم بهش میگم بنظرت این زرنگ بازیه مثلا الان؟
بخدا من اصلا کاری بهشون ندارم ميگم برن واسه خودشون خوش باشن به کسی چه ولی ازبکی کارش حرصم میگیره
زیاد روش حساس باشی عزیز خودت اذییت میشی بیخیال
آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره از گلوی من دستاتو بردار، دستاتو بردار از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار 💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔
عزیزم از همین اول کار حدت را بدون اینجوری خدایی نکرده یه خواهر شوهر بد و حسود جلوه میکنی از چشم برادرت هم میفتی این کادو ها بین دو نفر دیگه رد و بدل شده چه ربطی به شما داره بعدم ما که نمیتونیم برای پروفایل دیگرون تعیین تکلیف کنیم
دوستانه میگم گلم اینجوری راحتتری کاری به کارشون نداشته باش دنیا ارزش نداره