2777
2789
عنوان

زن داداش

| مشاهده متن کامل بحث + 1328 بازدید | 43 پست

اصن ربطی نداره من همسرم برا ولنتاین برام لوازم آرایش و ساعت خرید به خانواده همسرم نگفتم برام لوازم آرایش گرفته بخاطر یسری دلایل ولی خداییش هم اگه بفهمن خوشحال میشن و بهم میگن ک مبارکه

😍خدا جونم شکرت بخاطر همه چیز😍
خواهر شوهر است دیگر  کاملا مشخصه یک خواهر شوهره واقعی هستی😆😆😆😆😆😆😆😆خونه آریایی تو رگاته

بخدا من اصلا کاری بهشون ندارم ميگم برن واسه خودشون خوش باشن به کسی چه ولی ازبکی کارش حرصم میگیره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهر شوهر منم خیلی دوس داره سر از کار ما دربیاره ولی من همیشه حدمو حفظ میکنم ی خط قرمزم ببن روابط خودم و همسرم کشیدم ک اجازه نمیدم کسی واردش بشه و خواهر شوهرمم اجازه نداره تو مسائل ما دخالت کنه و اگه چیزی باشه ک بخوام بفهمه خودم بهش میگم بنظرت این زرنگ بازیه مثلا الان؟

کاش داداش منم نامزد داشت دارو ندارشو به پاش میریخت ولی اون به ما نشون نمیداد

مگه شوهرای ما هرچی میخرن ما باید عکشو بزاریم تل گرام اخه

این شمارمه  ۰۹۱۰۴۴۴۹۷۰۴   دوستان من تو خونه سبزی قرمه  سرخ شده سبزیجات خشک پیاز داغ سیرداغ بادمجون کبابی ترشی شور رب مربا کیک شیرینی ژله دسر انواع غذا 
بخدا من اصلا کاری بهشون ندارم ميگم برن واسه خودشون خوش باشن به کسی چه ولی ازبکی کارش حرصم میگیره

زیاد روش حساس باشی عزیز خودت اذییت میشی   بیخیال  

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    
کاش داداش منم نامزد داشت دارو ندارشو به پاش میریخت ولی اون به ما نشون نمیداد مگه شوهرای ما هرچی میخ ...

خب چرا خودش که میخره تا یک ماه عکسش ميذاره پروفایل

خب چرا خودش که میخره تا یک ماه عکسش ميذاره پروفایل

خب بذاره چیه مگه البته من همیشه برعکس این کارو میکنم کادو هایی ک همسرم میخره برام رو میذارم ولی کادوهای خودم رو ن

آخه خیلی سعی داره از ما پنهان کاری کنه مثلا میخواد زور مارو دراره والاه ما اصلا نمیگیم چرا خریدی خوش ...

من باشم با این زن داداش به روی خودم نمیارم که چیزی دیدم

برای پخته شدن کافیست هنگام عصبانیت از کوره در نرویم.

عزیزم از همین اول کار حدت را بدون اینجوری خدایی نکرده یه خواهر شوهر بد و حسود جلوه میکنی از چشم برادرت هم میفتی این کادو ها بین دو نفر دیگه رد و بدل شده چه ربطی به شما داره بعدم ما که نمیتونیم برای پروفایل دیگرون تعیین تکلیف کنیم 

دوستانه میگم گلم اینجوری راحتتری کاری به کارشون نداشته باش دنیا ارزش نداره 

خواهر شوهر منم خیلی دوس داره سر از کار ما دربیاره ولی من همیشه حدمو حفظ میکنم ی خط قرمزم ببن روابط خ ...

نه عزیزم این زرنگ بازی نیس منم آدمی نیستم که بخوام تو کار کسی سرک بکشم ولی اگر آدم یکرنگ باشه این کار رو هم نمیکنه زن داداشمو میگم

با احترام میگم اصن قصدم توهین نیس ولی شاید تو یسری موارد دخالت داشتین ک یچیزایی رو از شما قایم میکنه

شایدم عمه های زن داداش تو کار مامانش دخالت داشته و زن داداش هم چون قبلا دیده جانب احتیاط رو رعایت کرده

شایدم زن داداش عضو نی نی سایت باشه و از اینجا یاد گرفته😀

برای پخته شدن کافیست هنگام عصبانیت از کوره در نرویم.