2777
2789

ینفر رو ۵ سال میشناختم ک از این ۵ سال، ۳ سال رل بودیم باهم اونم جدی 

دید مشکلاتش حل نمیشه و راه درازی داره کات کرد گف عمرتو پای من نزار عذاب وجدان میگیرم

هرچی تلاش کردم نموند بعد از منم رل نزده ک بگم بخاطر کسی دیگ کات کرد

دو س باری پیامش دادم ک سری اخر گف بیا برگردیم ب هم بعد سریع پشیمون شد

حالا خیلی حس بدی دارم با اینکه کلی با خودش درد و دل کردم 

جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم

بدون اون واقعا سخته

خیلی مهربون و اروم و ناز کش بود 

همیشه حواسش بهم بود و ....

کمتر پسر و مردی رو میدیدم ک اینطور باشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلم اون توی خودش نمیبینه ک بتونه یه زندگی رو تشکیل بده میدونم سخته اما چاره ای نیس رهاش کن شمام برو دنبال زندگیت 

ولی من جات بودم ازش ب شدت ناراحت میشدم اونم برا اینکه چرا زودتر از اینا کات نکرده ....

ب چشم یه تجربه بهش نگاه کن رهاش کن واصرار نکن بذار اگه خواست برگرده خودش برگرده 

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو❤️🌱 واینکه بترس از بازی که فکر میکنی توش برنده ای👍
این واقعا میخوادت و دوست داره اما میدونه مشکلاتش تموم شدنی نیست نمیخاد اذیت بشی

اره سنش کم بود هنوز سربازی نرف و دانشجو تحصیلات تکمیلی بود ک هرچی از کارای کارگری و اینا در میاورد میداد شهریه

گلم اون توی خودش نمیبینه ک بتونه یه زندگی رو تشکیل بده میدونم سخته اما چاره ای نیس رهاش کن شمام برو ...

اره گف با من تا سی و خورده سالگی هم فک نکنم ب زندگی ایدال برسی فلان

دور هم هستی پول نیست بیام ببینمت 

ببین من ی دوست اجتماعی پسر دارم صمبمی ایم 

زمانی ک دعوامون میشه به هر قیمتی شده به هر قیمتییی اشتی میکنه باهام ( خودش میگ ما خیلی خاطرات و حرفای زیادی داریم ارزش این رفاقت بالاس )

بهش ی بار گفتم چرا اینجوری میکنی؟؟ 

گفت مرد ها اگ بخوان ی ارتباط تو هر قالبی مادر پسری رفاقتی ازدواج و... حفظ کنن میکنن اگ دیدی ی جا ی پسر نیومد جلو پیشقدم نشد اصرار نکرد بدون اون ارتباط براش مهم نیس وگرنه انقدر سمج و پیله ان تا دوباره برگرده ب حالت اول چون ذات ما مرد ها شکارچیه

پس اگ نیومد بدون نخواسته ! و اونقدری دوستت نداشته نمیشه تو لیاقتت بیشتر چرت و پرته مردا بخوان ی زن رو بدست میارن شده شبانه روز کار میکنن

ببین من ی دوست اجتماعی پسر دارم صمبمی ایم زمانی ک دعوامون میشه به هر قیمتی شده به هر قیمتییی اشتی می ...

خب میدونم

نخواسته دیگه 

میگم حال خودم خوب نیس

با نخواستنش کنار نیومدم 

راستی دلیل نخواستنش هم اینه یساله رفتیم شهرای خودمون و از هم دوریم و پول نداره بیاد ببینمش

اره گف با من تا سی و خورده سالگی هم فک نکنم ب زندگی ایدال برسی فلاندور هم هستی پول نیست بیام ببینمت

رهاش کن هیچ آدمی با اصرار نمیمونه چون رفتنی آخر میره 

ب فکر زندگی جدید باش یه ۶ ماهی ب خودت فرصت بده و تحت هیچ شرایطی با کسی ت رابطه نرو ک افکارت از اون آشوب یه کم آروم بگیره 

آدمای خیلی بهتر و با لیاقت تری هستن ک بیان ت زندگیت

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو❤️🌱 واینکه بترس از بازی که فکر میکنی توش برنده ای👍
رهاش کن هیچ آدمی با اصرار نمیمونه چون رفتنی آخر میره ب فکر زندگی جدید باش یه ۶ ماهی ب خودت فرصت بده ...

ممنونم عزیزم