2777
2789
عنوان

چرا انقد نی نی سایتی ها بدبختن😐

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 31 پست

همه اش رو باور نکن...اکثرا برای بازدید گرفتن و فیکه...و پیشنهاد میکنم نخون اون تاپیکارو چون ذهنیتت کم کم نسبت به زندگی و خانواده ی همسر منفی میشه و ناخودآگاه باعث بد رفتاری تو زندگی زناشویی میشه

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه کتک خوردنم شد فانتزی😑😑😑😑

متاسفانه مریض تو سایت زیاده

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بستگی به تیتر تاپیک داره اگ درامد باشه همه بالای۱۰۰ میلیون اگ خیانت باشه همه خائنن شوهراشون اگ کثیف ترین باشه همه از دم مادر و خواهر شوهرشون کثیف ان و عن بچشونو تو سینک میشورن خلاصه ک همرنگ جماعتن رنگ ب رنگ میشن باهم

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

دقیقا، حتی الان جرات نداری با بعضی کامنتا تو همین تاپیک مخالفت کنی، باید بگی بعله منم بدبختم😄

عآه بخدا دقیقا 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

اینا به کنار نمیدونم چرا همشون خیانت میبینن🥲بمیرم براشون درد خیانت خیلی سخته

دقیقا همین باعث شده ما مجردا از ازدواج وحشت داریم

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
چون یا دروغه یا راسته ولی اغراق انگیز منکه اصلا دور و برم ازین چیزا ندیدم

چون دوروبریا نمیان باطن زندگیشونو به ادم نشون بدن تو همه ی زندگیا مشکل هست فقط جلو اشناها تظاهر میکنیم

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
۳ نفر مهربون تو سایت پیدا میشهتاپیک اخرمو گزارش بزنن بترکهعلت گزارش بزنید تاپیک شخصیهاگه گزارش زدید ...

زدم

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔