2777
2789
عنوان

چرا انقد نی نی سایتی ها بدبختن😐

295 بازدید | 31 پست

ببخشیدا منظور بدی ندارم 😁

تواین چندوقتی که میام تو نی نی سایت تاپیکای زیادی خوندم راجب اینکه  مادرشوهرم کتکم زد خواهر شوهرم فحشم میده تیکه بهم ميندازه و فامیلمون پشت سرمون حرف میزنه ما سرزبون نداریم جواب بدیم و ما مهربونیم و... 

واقعا چرا ما کاربرای نی نی سایت انقد بدبختیم چرا از حقمون دفاع نمی کنیم 😂

چرا میزاریم بقیه از سرو کولمون میرن بالا

۳ نفر مهربون تو سایت پیدا میشه

تاپیک اخرمو گزارش بزنن بترکه

علت گزارش بزنید تاپیک شخصیه

اگه گزارش زدید لایکم کنید مرسی 💕

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشبختا جرات ندارن حرف بزنن میگن‌پز میدی و اینکه به شدت انرژی منفی میدن و فورا گند میخوره تو زندگيشون 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

همشونم راست نیستن یه سریشون فانتزی کتک خوردن و بدرفتاری دارن

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

همون مردم عادی هستن که تو اینیستا و ... میبینی 

فقط چون کسی رو کسی نمیشناسه 

بیشترشون ، زندگی واقعیشون رو رو میکنن

🦩خستم مثل مادرشوهری که دختره دم بخت داره ولی واسه عروسش خواستگار میاد😑

خوشبختا جرات ندارن حرف بزنن میگن‌پز میدی و اینکه به شدت انرژی منفی میدن و فورا گند میخوره تو زندگيشو ...

دقیقا، حتی الان جرات نداری با بعضی کامنتا تو همین تاپیک مخالفت کنی، باید بگی بعله منم بدبختم😄

بازم اومدم  🕊🕊🕊🕊