2777
2789
عنوان

نظرتون چیه

110 بازدید | 18 پست

سلام من پسر ۲۶ سالم 

راستیتش چون خونه و ماشین داشتم و پیش بابام با دادگستری و شهرداریا کار میکردم قصد ازدواج داشتم و تو همسریابی ادم و هوا فرم پر کردم و چند تا مورد تو جلسه اول رد میشدم و کلا خواستگاری دو سه جام رفتم نشد که بشه....

پریروز دیدم برام درخواست اومده تو سامانه منم قبول کردم و گفتم اول خودمون ببینیم اگه اوکی بود خانواده ها بگیم یکمم صحبت کردیم و برای دیروز غروب قرار گذاشتیم.... قبل از قرار دختره عکسشو برام فرستاد و معمولی بود چهرشون مثل من که معمولیم ( بعدش گفت نظرتون عوض نشده و اینا؟)گفتم نه چرا باید نظرم عوض بشه و این حرفا

رفتیم قرار اول دختره خب هییچ توقعی از من نداره انگار و بعد قرار اول من گفتم ازت خوشم میاد ( قد بلندی داره و تو پره ) 

تازه دیشبم نظرشو اینجوری بهم گفته: 

همون چیزی که تو رویاهام تصور میکردم خدا بهم داده

......

پسر خوش قلب مهربون جذاب سالم مودب مسعولیت پذیر و شیک و تمیز و مرتب

........

خودم معمولیم ولی به نظرش جذاب اومدم

واسم استیکر قلب و بوس و اینام میفرسته منم همین طور

طبق گفته خودش و اون چیزی که مشخصه نه دوسپسر داشته و با پسر بیرونم نرفته حتی 

منم دوست دختر نداشتم ولی طبیعیه بعد یک قرار عاشقم بشه؟؟؟؟

مریضیم فقط قبلا قرص ضد استرس میخورده و میخوره الان دیگه کم تر شده و چند روز دیگه قعطش میکنه

خود دختره ۲۲ سالشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نظرشخصی من اینه باید زمان بگذره تا همدیگه رو بشناسین و بشه از این کلمات محبت آمیز استفاده کرد با دوروز آشنایی نمیشه ک حس بوجود بیاد 

بازم میگم این نظرشخصیه کسی نیاد بگه میشه و اینا

لایک نکن هموطن،اگ خودم گفتم لایک کن🥲😂

۲۲ سالش چه عجله ایی داشته برای ازدواج ، ثبت نام کرده ، سایت همسر یابی ، ولی حتما مورد تاییدش بودی دیگه شغل و خونه وماشین هم داری ، فوری تصمیم نگیر ی مدت باهم حرف بزنید بعد خانوادش رو ببین اگه هم خودش هم خانوادش مورد تاییدت بودن خوب ازدواج کنید 

فرار کن

هر دختری یا پسری اگر گفت تاحالا با کسی نبوده همون لحظه بلند شو و فرار کن چون دختری که با هیچ پسری نبوده تو قرار اول استیکر و بوس و موچ موچ واسه طرف نمیفرسته و نمیگه تو پسر رویاهامی 

فقط فرار کن

از کجا مطمعنی دوست نبوده؟

راستش مطمئن که نیستم ادم به چشمش نمیتونه اعتماد کنه.....

ولی خب دو کلمه باهاش حرف بزنی انگاری حقه باز نیست یا خیلی سادس بنده خدا...ولی اخه هر جور حساب کنیم با یدونه قرار یا دو روز اشنایی نباید قلب و بوس میفرستاد یا بگه عشقم کهه

یه کم بیشتر آشنا بشین با رفتار و خلق خوی هم بد نیست ، جو گیر نشید هردو منظورم هست ، گاهی آدم توی دیدار اول چشمش یه چیزایی رو نمی‌بینه ،زمان باید بدید به هم

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

فرار کنهر دختری یا پسری اگر گفت تاحالا با کسی نبوده همون لحظه بلند شو و فرار کن چون دختری که با هیچ ...

منم تعجب کردم راستش.....

یه چیزی هست بنظرم....

امروز باهاش یربع حرف زدم فقط تو دو سه بار گفت چخبر و اینا

نمیدونم سادس چیه مشکلش

گفتم تو محلتون یه کافی شاپ معرفی کن نمیدونست.....بعدش میگفت اهل پیاده روی اینام هست یعنی بیرون نرفتی کافه ببینی ؟؟؟ 

بعدشم الان گوشی و تلگرام کسی داشته باشه امکان نداره با پسر یا دختری اشنا نشده باشه اخه🥲

یه کم بیشتر آشنا بشین با رفتار و خلق خوی هم بد نیست ، جو گیر نشید هردو منظورم هست ، گاهی آدم توی دید ...

من مثلا تو تلگرام بار اول پیام دادم عکس پروفایلمو دید گفت که نقص ظاهری نمیبینم ازت و فلان....

بعد نمیدونم خیلی حرف گوش کنه و یا داستانش چه جوریه.....