2777
2789
عنوان

نظرتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 110 بازدید | 18 پست
فرار کنهر دختری یا پسری اگر گفت تاحالا با کسی نبوده همون لحظه بلند شو و فرار کن چون دختری که با هیچ ...

اره اینم حرفیه .......

تازه روسری داشت و به گفته خودش نماز خونم هست.....حالا نمیدونم عجیبه خیلی

بای بای کن باهاش

من تو قرار اول براش گل قرمز خریدم رفت خونه گذاشتش تو اب برام عکسشو فرستاد ....نمیدونم خیلی احساساتیه یا داره الکی میگه....

ولی خب سطح مالیشون پلیینه نسبت به ما که برام مهم نیست سطح مالی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من مثلا تو تلگرام بار اول پیام دادم عکس پروفایلمو دید گفت که نقص ظاهری نمیبینم ازت و فلان....بعد نمی ...

یادت باشه زندگی بازی نیست که اگه راه رو اشتباه رفتی ،دکمه برگشتو بزنی بری از اول شروع کنی ، وسواس نداشته باش خیلی ولی بی گدار  هم به آب نزن ، اگر قصدتون جدیه با  چند جلسه رفتن اومدن چیزی از دست نمیدی اِلا کلی تجربه ، به عناوین مختلف تو موقعیت قرار بده و رفتارشو آنالیز کن

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

منم تعجب کردم راستش.....یه چیزی هست بنظرم....امروز باهاش یربع حرف زدم فقط تو دو سه بار گفت چخبر و ای ...

تو هنوز ذات بعضی زن ها رو نشناختی داری میری خواستگاری؟؟

میخواستی بهت امار بده از گذشته؟؟

دخترای دهه شصت که دوران ما بودن گوشی نبود و امکانات نبود تو سن 17 سالگی به ماها نامه میدادن و توش ماچ و موچ بود 

اونوقت تو این دوران که عصر تکنولوژی و اینترنت و فضای مجازیه تو شدی مرد رویاهاش؟؟اونم تو قرار اول؟؟عشق در یک نگاهه؟؟

فرار کن

من تو قرار اول براش گل قرمز خریدم رفت خونه گذاشتش تو اب برام عکسشو فرستاد ....نمیدونم خیلی احساساتیه ...

همین برام مهم نیست سطح مالیشون یکجا همچین کار دستت بده که حساب بیاد دستت

منم موقعی که رفتم زن گرفتم 27 سالم بود سال 94 و سطح مالیشون از ما پایین تر بود و من به خودم گفتم بیخیال بابا مهم اینه خودش خوشکله پول که خودم دارم 

بعد توی همون عقد دیدم باباش یک شارژ براش نمیخره و کلا تمام خرج دخترش رو یکهو انداخت روی من که هیچ هرچی هم براش میخریدم باباش میگفت من اینا رو با یک چهارم قیمت میخرم 

منت هم میذاشت و بالغ بر 10 بار بهم گفت من بهت دختر مفتی دادم 

در صورتیکه 110 تا سکه مهریه ازم گرفت نقد همون سال 

10 مثقال طلا براش خریده بودم که اونم پرید 

مجلس و تالار و مهمونا اونام خوردن و رفتن و از جیب من پرید 

دنبال این جور دخترا نباش 

دختر خورده پیدا کن وگرنه بیچارت میکنن