2777
2789

برای ده نفر  

جوجه بدون برنج با نون 

یا سالاد الویه 

حدودی قیمتش چقدر میشه 

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا الویه . سیبزمینی ، تخم مرغ ، کالباس ، هویچ ، نخود، سس، خیارشور ...

تو میتونی خیلی ساده از کاربریِ من بگذری، میتونی هم از ته ته قلبت برام بخای که دیگه پشت کنکور نباشم ، با لبخندو از ته قلبت😀❤️ اینجوری دنیا مجبوره بهم آسون بگیره بزاره منم برسم به دانشگاه و رشته‌ی مورد علاقم 

جوجه بهتره برای دورهمی

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍

الویه 

سس 

سیب زمینی 

خیار شور 

مرغ 

کالباس 

نان 

تخم مرغ 

ذرت 

ولی جوجه کارت با ۳تا ۴مرغ ردیف میشه 

تازه مجلسی ترک هست

وزن اولیه۶۷ هدف اول۶۵ هدف دوم ۶۳هدف سوم۶۰ هدف اخر۵۷

الویه😂مرغ بگیر خودتون کباب کنید برنج هم بزار دیگه

با نون یجوری نیست؟

کاربری دست خودم و دوستمه🥲😂ممکنه دوتا جواب دریافت کنید،راستی الکی ریپ نزن اگه بحث داشتیم من نوتیف باز نمیکنم😂💅🏻

نمیدونم 

ولی جوجه با مخلفات از الویه بهتره

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

الویه سس سیب زمینی خیار شور مرغ کالباس نان تخم مرغ ذرت ولی جوجه کارت با ۳تا ۴مرغ ردیف میشه تازه مجلس ...

دنبال مجلسی بودنش نیستم میخوام یه شیرینی بدم همکارام دست از سرم بردارن

الویه😂مرغ بگیر خودتون کباب کنید برنج هم بزار دیگهبا نون یجوری نیست؟

قصدم غذا دادن نیست میخوام یه شیرینی بدم همکارام کچلم کردن