2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عمل دیگه وقتی‌ دکتر‌‌ میگه عمل یعنی عمل فکر نکن با درمان های خونگی و اصلاح سبک و … بهتر میشیفقط وقت ...

والا من سال ۱۴۰۲ یه دونه ۷ سانتی اندومتریوز دفع کردم نیومد سراغم با همین درمان خونگی این سری طلا فروخت سال بعد دوباره دراومد کیستش بابت پول چکار کنه؟تورو خدا ابنقدر ادمارو ناامید نکنید

والا من سال ۱۴۰۲ یه دونه ۷ سانتی اندومتریوز دفع کردم نیومد سراغم با همین درمان خونگی این سری طلا فرو ...

بهم میگی چجوری لطفا 

آنه تکرار غریبانه ی روزهایت در نی نی سایت چگونه گذشت وقتیکه سوی چشمانت در پشت صفحه ی گوشی به فنا رفت🫤
والا من سال ۱۴۰۲ یه دونه ۷ سانتی اندومتریوز دفع کردم نیومد سراغم با همین درمان خونگی این سری طلا فرو ...

الان امیدوارش کنم بدتر شه بزنه به روده هاش ؟ 

واقع بین باشیم 

She is working on a bio...

دکتر دولتی عمل نمیکنه میگن عمل نمیخواد دکترای که مطب بری میگن عمل

یکی از همین دکترایی ک مطب دارن تو بیمارستان دولتی هم هستن برو پیش اونا تا بفرستنت بیمارستان دولتی 

بعدشم نوع کیستت چیه 

تو سونوتو ببینه دقیق نوشته کیست اندومتریوز چون منم کیست ۷ سانتیم با ۳ ماه دارو خوردن حل شد