2777
2789

بشدت مسخره 

از اول تا ششم همش بفکر دختر خالم بودم دوست صمیمی‌بودیم ب همه لحاظ بهش توجه میکردم .۵ تا ششم دبستان کلا زندگیم پسرعموم شد به اون چقدر توجه میکردم😵‍💫بعدها ک بزرگتر شدیم ب لحاظ هیکل من جای خواهر بزرگترش شدم😂😂قدی منظورمه لاغرم😵‍💫😵‍💫 بعدش کلاس هفتم فهمیدم چیزی بنام دوست صمیمی وجود نداره نباید همه چیز رو بذارم رو دایره و رابطه من با دختر خالم بشدت کم رنگ شد حتی تو مدرسه یه دونه دوست صمیمی نداشتم اما در حد معاشرت معمولی با همه خوب بودم  من ب مدت شش سال با هچکی رفاقتی نداشتم حتی گوشی هم نداشتم و تو کف مجازی نبودم 

خلاصه رسید تا ۱۸ سالگی اوج جوونی😂😂 من تازه پسر داییم رو کشف کردم بماند تو این ۱۸ سالگی من اولین تجربه رانندگی داشتم  اولین تجربه سبیل زدن😂😂اولین تجربه خواستگار ک پسر عمه ام بود ک دوسش نداشتم و هعی رد میکردمش🥲 و همچنین اولین تجربه ب دست گرفتن گوشی رو هم داشتم تو این سن خلاصه سن پر تجربه ای شد 😂 وهم دغدغه کنکور فرهنگیان داشتم ک اونو قبول نشدم اما رشته مورد علاقه مو الان دارم تو دانشگاه میخونم البته دانشگاه دولتی قبول شدم ک خانوادم نذاشتن برم 

خلاصه من گفتم آقا بیخیال این سن ۱۸ سالگی آدم کراش میزنه رو پسرا مهم نی اما من سه ساله ک رو همون پسر داییم کراشم 😵‍💫😵‍💫 بعد تجربه بعدی سرکار رفتنم بود ک ۱۹ سالگی اتفاق افتاد ک اونم بد بود چون ب درآمد نرسید

الانم وارد بحران ۲۰ سالگی شدم 

کار و درس برام بی معنی شدن یعنی خستم کلا از چیزایی ک تو دراز مدت نتیجه میدن بیزارم🥺

همه همسن هام یا نامزد کردن یا شوهر 

من مانده ام تنها تنها🥺😂😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیز سنی نداری همه اینا هم که تعریف کردی واسه همه هست 

فعلا به ازدواج فکر نکن چون همه اینا فقط احساساتن تا جایی که میتونی وارد دوستی با پسرا نشو فقط روح ادمو الوده میکنن 

رو خودت رو هدفای قشنگ رو زندگیت تمرکز کن 

اگر خاستگار خوب داشتی روش  عاقلانه فکر کن اما عجله نکن

درنهایت زندگی خودتی و خودت 

ادمای اطراف میان و میرن 

اونی که مهمه روش سرمایه گداری کنی خودته و خدات  

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

عزیز سنی نداری همه اینا هم که تعریف کردی واسه همه هست فعلا به ازدواج فکر نکن چون همه اینا فقط احساسا ...

🥺❤️درسته متوجه ام 

اما خب باید آدم با احساساتش مبارزه کنه 

و واقعا هم سخته 

اره سعی میکنم درسم بخونم باز بفکر کار هم هستم دوباره 

ان شاءالله تلاشمو میکنم برای سرمایه گذاری رو خودم