پفک_کرانچی مدیر استارتر عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 12891 عنوان کتابام رو سیمی کنم خوبه به نظرتون 52 بازدید | 3 پست میخوام لایه زیست برگه بزارم نکاتی رو بنویسم جلد هم میکنن کتاب رو ؟ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷 1404/03/05 | 13:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فهیمه_شونم عضویت: 1402/06/11 تعداد پست: 1628 سیمی کردن واقعا خوبه مخصوصا کتابایی که زیاد باید بخونی، برا نکته نوشتن هم میتونی از برگه های برچسبی نوت استفاده کنی
پفک_کرانچی مدیر استارتر عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 12891 سیمی کردن واقعا خوبه مخصوصا کتابایی که زیاد باید بخونی، برا نکته نوشتن هم میتونی از برگه های برچسبی ... مرسی عزیزم اطلاع داری هزینه ی سیمی کردن چقدره؟ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷
فهیمه_شونم عضویت: 1402/06/11 تعداد پست: 1628 مرسی عزیزم اطلاع داری هزینه ی سیمی کردن چقدره؟ نه من خیلی وقته سیمی نکردم ولی زمان تحصیلیم که کتاب کنکورمو سیمی کرده بودم خیلی خوب بود، هم کتابم راحت ورق میخورد و آسیب نمیدید هم روی میز که میذاشتم جاگیرش کمتر بود و میزم شلوغ نمیشد