عزیزم منم ۳۷ هفتم ولی اینجوری شدی حتما یه نوار قلب بده
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
اگه تاریخ سزارین زده برات دکتر برو . ی سوال داشتم خانما سونو تشکیل قلب چن هفته برم بهتره؟ قبل تشکیل ...
من ۵هفته و ۴روز رفتم تشکیل نشده بود قلبش باز ۶هفته و ۳روز رفتم گفتن تشکیل شده قبل از اونم نیازی نیس ولی اگه درد پهلو داری میترسی حاملگی خارج رحمی باشه برو سونو
منم چند روز پیش میخاستم بزنم از سه ۴ تا دکتر پرسیدم گفتن ۳۴ ب بعد لازم نیست از خانمای باردار توی گهوارهم پرسیدم اونام نظر دکتراشون همین بود
عجیبه اخه عوارض داره بعد ۳۴ هفته
وایییی عزیزم انشالله دلت همیشه شاد باشه و نی نی خوشگلت صحیح و سالم بیاد بغلت 😍😍😍😍😍😍 بنظرم کم مونده تا بدنیا بیاد چون اصولا ۷ تا ۱۰ روز قبل زایمان این اتفاقا میوفته ❤️❤️❤️
خدایا💙 قصه وکالت را زیاد شنیده ام اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ... توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است پرونده ای که تو وکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙
من ۵هفته و ۴روز رفتم تشکیل نشده بود قلبش باز ۶هفته و ۳روز رفتم گفتن تشکیل شده قبل از اونم نیازی نیس ...
ممنون عزیزم . نه خداروشکر درد ندارم . یعنی گاهی خیلی خفیف میره ول میکنه .به حساب دکتر باید ۶ هفته برم ولی اینجا گفتن صبر کنم ۸ هفته برم . حالا گفتم شاید سونوی دیگه ای قبل قلب باید برم . پس صبر میکنم اوایل ۸ هفته میرم