2777
2789
عنوان

هفته سی و هفت بارداریم اینا علائمه نزدیک بودن به زایمانه آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 47 پست
عزیزم علائم حاملگیت چیا بود معذرت میخوام میپرسم موقع رابطه زیر دلت درد میگرفت و گشنه میشدی خیلی؟بعد ...

ببین من دوماه اقدام میکردم نمیشد ماه بعدی درگیر اسباب کشی و خونه بودم اصلا استراحت هیچی نداشتم بک شب درمیونم‌رابطه داشتم اصلنم فکر نمیکردم حامله میشم صددرصد چون تنبلی تخمدان هم داشتم

دیگه نزدیک موعد پریودیم دردای شدید معده گرفتم به زور غذا میخوردم تنها علامتم همین بود درد سینه و بقیه رو نداشتم درد زیر شکمم مثل نزدیک پریودیم اره داشتم

دیگه دوروز بعد موعد بیبی چک زدم دوتا خط پررنگ افتاد

سر زایمانم برات دعا میکنم گلم انشالله همین ماه باردار شی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هفته دیگه که وارد ۳۸ میشم نوبت ویزیت دارم۳۷ هفته کامل بود بچه عزیزم؟وزنش چه قدر بود؟

بچه ی منم ۳۷هفته به دنیا اومد...بعد ۳۷هفتگی دیگه بچه نارس حساب نمیشه کامله...پسر من ۲۸۰۰بود وزنش

کیف بچه رو آماده کن مدارک خودت و همسرت هم آماده کن برای خودت هم لباس و پوشک و لوازم آرایشی وعطر بذار ...

لوازمام امادست عزیزم تقریبا همه کارامو کردم

ببین من دوماه اقدام میکردم نمیشد ماه بعدی درگیر اسباب کشی و خونه بودم اصلا استراحت هیچی نداشتم بک شب ...

منم گاهی درد پریودی دارم پریود نمیشم دوروز بعد موعدم بی بی زدن منفی بود بقیه گفتن بزار یکهفته بگذره...سرزایمانت شاید یادت نمونه الان دعام کن

اهای تو، تویی که غصه میخوری قدر سلامتی تو بدون

هفته دیگه که وارد ۳۸ میشم نوبت ویزیت دارم۳۷ هفته کامل بود بچه عزیزم؟وزنش چه قدر بود؟

آره ۳۷هفته کامل شد وارد ۳۸ شدم که دیگه سزارین کردم من فشارم پایین بالا میشد،وزنش هم ۳۲۰۰ بود کاملا نرمال بود

منم گاهی درد پریودی دارم پریود نمیشم دوروز بعد موعدم بی بی زدن منفی بود بقیه گفتن بزار یکهفته بگذره. ...

دکتر رفتی چکاپ دادی؟کیست یا تنبلی نداری؟

حتما عزیزم انشالله همین ماه دامنت سبز شه

الان یادم اومد همون ماه هر سری حموم میرفتم غسل حضرت زینب میکردم خدا بهم یه دختر بده بچمم دختر شد

من به خاطر معاینه ی دکتر زود زایمان کردم وناراحت بودم که وزن پسرم کمه ولی خداروشکر خیلی زود بزرگ شد

نه چون سزارینم نمیزارم کسی معاینم کنه

خداروشکر عزیزم انشالله همیشه سالم و سلامت باشید

۳۷هفته و۳یا۴ روز بود۳۰۵۰دکتر آمپول ریه زدمن چون خیلییی کارکرده بودم فشاراومده بود.

تو ۳۷ هفته و خورده ای آمپول ریه؟لازم نبوده که بچه کامل بوده صددرصد

نه چون سزارینم نمیزارم کسی معاینم کنهخداروشکر عزیزم انشالله همیشه سالم و سلامت باشید

انشالله به سلامتی بغلش بگیری عزیزم ...بعد به دنیا اومدنش تاپیک بزن منم تگ کن اگه خواستی

دکتر رفتی چکاپ دادی؟کیست یا تنبلی نداری؟حتما عزیزم انشالله همین ماه دامنت سبز شهالان یادم اومد همون ...

دکتر نرفتم ولی پریودم منظم بود قبل ازین...دوهفته پیشم خواب دیدم مانتو سبز خریدم تعبیرش این بود که نی نی دار میشم...

اهای تو، تویی که غصه میخوری قدر سلامتی تو بدون