2777
2789
عنوان

مامور برق اومده ریده به اعصابم

170 بازدید | 19 پست

امروز صبح مامان و بابام میخواستن برن بیرون، چون قفل پشت در داخل مشکل داشت گفتن ما از اینور قفل میکنیم تو هم داخلی و داری درس میخونی پس مشکلی نیست.

الان نیم ساعت مامور برق اومده دم در فقط آیفون رو میزنه و در میزنه. منم وسط درس خوندم، سه بار منو از رو درست بلند کرده درو باز کردم، میگه باز نمیشه. منم گفتم نمیتونم بیام از بیرون در رو باز کنم، در را هل بده.. طرف انگار کرههههه... پنج دقیقه دیگه باز در رو میزنه، انگشتشم گذاشته رو آیفون عین این بچه سال ها که برنمیدارن، منم وسط درس... یه جوری عصبیم کرده که نگو.. مگه میشه آدم اینقدر احمق و مزاحم. الان دقیقه 25 دقیقه هست از جلو در ما کنار نرفته انگار 

...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مأمور برق نیست پس 

درو باز نکن 

شاید دیده مامان بابات رفتن اومده دزدی

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      

آیفون رو قطع کن .منم یه بار این مشکل برام پیش اومد املاکی برا دفتر اسناد می‌خواست مدارک ببره منتظر بود من مدارک رو ببرم خواهرم سپرده بود تا 12زنگ خونه رو نزنین این عوضی از 9صبح زنگ ما رو میزد عصبی شده بودم آخرم پشت آیفون ریدم بهش زنگ زده بود خواهرم اعتراض خواهرمم گفته بود بهتون گفتم تا 12زنگ نزنین

ماموربرق ۲۵دقیقه منتظر نمیمونه یه کاغذ میگذاره بین در ومیره

به قرآن اینو خودم می‌دونم. نمی‌دونم طرف ناشی چیزی باورت میشه الان که مامان و بابام اومدن طرف هنوز تو کوچه مون بود؟ انگار مال مارو میزنه بعد می‌ره خونه اونیکی رو میزنهو تا آخر کوچه همینجوری می‌ره. تا حالا اینجوریشو ندیده بودم 

...

خوبه یک هیچ جلویی همه کارهاتو تند تند انجام دادی✌️منم برم🚶🏻

اره گلم پسرم کلاس میره غذا بخوره بره 🥰🥰

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔