2777
2789
عنوان

به دختره گفتم تخفیف بده نداد

169 بازدید | 21 پست

من خودم بدم میاد از تخفیف گرفتن. نمیدونم چی شد واسه اولین بار تو زندگیم به دختره گفتم تخفیف بده به خودش زحمت نداد حداقل ۵ تومن کم کنه😂

مغازه مال باباشه میتونست ولی نداد

یکی سر پا موند و رسید:)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تخفیف گرقتن فقط از پس مامانا بر میاد طوری آدمو بدبخت نشون میدن آی بچم یتیمه کل عیدی شو جمع کرده این لباسو بخره کمتر حساب کن پول تاکسی داشته باشیم برگردیم یهو میبینی فروشنده جنس ی میلیونی رو دویست میده بهت🦖

خدایا یکار کن ازم خواستگاری کنه مرسی خداجون🎀🥲🥹

منم هیچوقت تخفیف نمیگیرم بعد یه فروشگاهی هست برای لباسه همیشه ازش خرید میکنم یعنی همه شون منو میشناسن رفتم دم صندوق حساب کنم یه خانمه باهاشون چونه زد اونا هم ۱۰۰ تومن بهش تخفیف دادن منم واسه اولین بار گفتم بزار امتحان کنم بهشون گفتم برگشت خیلیی جدی گفت مقدور نیست

منم هیچوقت تخفیف نمیگیرم بعد یه فروشگاهی هست برای لباسه همیشه ازش خرید میکنم یعنی همه شون منو میشناس ...

بلد نبودی

فروشنده میفهمه به کی تخفیف بده به کی نده

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
تخفیف گرقتن فقط از پس مامانا بر میاد طوری آدمو بدبخت نشون میدن آی بچم یتیمه کل عیدی شو جمع کرده این ...

نه من اینجوری نمیخواستم، لااقل اون ۹ تومن روشو حساب نمی کرد کافی بود

یکی سر پا موند و رسید:)