2777
2789
عنوان

شوهر حسود

1406 بازدید | 39 پست

امروز واس دختر صاحبخونه قبلی ک انگلیس درس خونده بود از طرف دانشگاه نامه اومده بود شوهرم ک اومد دیدم یه نامه دسشه بعد از اینکه خوندیمش  کلی راجع به بورسه وهزینه تحصیل باهم حرف زدیم ...بعد من به شوخی گفتم من ک بالاخره میرم! ایشالا نهایتش تا ۵سال دیگه.. فقط درسم اینجا تموم بشه یه مدت هم کار کنم وپس انداز..گفت اونوقت با چن میلیون میخوای بری گفتم با ۲۰۰تا ۲۵۰تومن !خندید گفت کمه منم بهش گفتم استادمون خودش کانادا درس خونده گفت شما با ۵۰تومن به راحتی بورسیه تحصیلی میتونین بگیرین دیگه حالا هرچی از ۵۰تومن بیشتر واس خودتون ورفاه خودتون بهتره...اخم کرد پرسید من چی؟!گفتم خب من میرم بعد واس تو دعوتنامه میفرستم تو هم میبرم 😅الان از صبح واسم  تو قیافس محل بهم نمیزاره اخم میکنه همش. قهر کرده مث بچه ها هرچی بهش میگم شوخی کردم میگه نه تو جدی گفتی من اینهمه زحمت میکشم زندگیمون رو جمع وجور کنم اینهمه واس ایندمون برنامه چیدم بعد توهی میگی فلان استادمون کانادا درس خونده فلانی انگلیسو...حالا هم ک رفتی تو فکر بورسیه!!!!الان بااینکه من به شوخی گفتم وخنده و کلی هم وقتی فهمیدم ناراحت شده معذرت خواهی کردم بنظرتون اشتباه از من بوده؟ینی حرفم اینقدر ناراحت کننده بود😕

همیشه سکوت نشانه تایید حرف طرف مقابل نیست!گاهی نشانه قطع امید از سطح شعور اوست...

چه شوهر حساسي!!!

پناه میبرم به خدا از عـیبی که «امروز» در خود می بینم، و «دیروز»؛ دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ... محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان» ... 💕

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

آخه مردا عادت کردن آرزوی دخترا فقط شوهر کردن و مادرشدن باشه. از این بیشتر بخوان قیافه میگیرن. اشتباه نکردی عزیزم. اشتباه اینه که به خاطر قیافه گرفتن یه نفر پراتو بچینی و بشینی تو قفسی که جامعه برا زن درست کرده. 

چون اونا الان ۶ساله اینجا نیستن و ازدر انداخته بودن داخل خونه و مامور پست نیاورده بود ک برگشت بزنیم وما حتی اونا رو نمیشناسیم😊 

همیشه سکوت نشانه تایید حرف طرف مقابل نیست!گاهی نشانه قطع امید از سطح شعور اوست...
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز