2777
2789
عنوان

شوهر حسود

| مشاهده متن کامل بحث + 1407 بازدید | 39 پست
اسم من روش نباشه نه  نمیخونیم تو‌ فرهنگمون نیست نمشناسیش که اینقد اطلاعات از دختر همسایه داری ...

صابخونه مادرشوهرمه😐در ضمن میشه بگین چ اطلاعاتی دقیقا!!!!وبازم میگم دختر همسایه با کسی ک ۶سال پیش ازش خونه خریدی ونمیدونی کجاس فرق داره !و کلا دیگه دلیلی واس توضیح بیشتر راجع به این ک چرا نامه ای ک انداختن توی خونمون رو خوندم نمیبینم😊

همیشه سکوت نشانه تایید حرف طرف مقابل نیست!گاهی نشانه قطع امید از سطح شعور اوست...

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

به هرحال بهتر بود پیداشون میکردین‌تا باز کنین بخونین!! تحصیل کرده هم هستین مثلا؟

نه شما خوبی!😊😶

همیشه سکوت نشانه تایید حرف طرف مقابل نیست!گاهی نشانه قطع امید از سطح شعور اوست...

خداییش اشتباه از توو بوده ببین شوهر هررچی هم بی غیرت باشه خیلی سختشه بخواد زنش ازین حرفا بزنه که میرم و ازین حرفا..شما زن و شوهرید دوست دختر دوست پسر نیستید که بگی میرم چون توی دوستی تعهدی نسبت بهم ندارید . ولی توی زن و شوهری همراه هم کنار هم و همه جوره باهمید...شوهرت خیلی حق داشته که ناراحت بشه بعده اینهمه کار و تلاش و سختی برای زندگیتون بخوای یک چنین حرفی برنی . این حرفا حتی شوخیشم خووب نیست. احساس میکنه چقدر تو بی مسولیتی به این زندگی و چه بی تفاوتی نسبتت بخودش . این باعث میشه بعدها تا تقی به توقی بخوره خدای نکرده راحت تر کنارت بزاره چون بی تفاوت بودنت رو نسبت به زندگیتون حس کرده . میگم که حتی اگر بگی که  شوخی و حرف بوده... بهرحال یه جوووری از دلش در بیار . من حق و کاملا به اون میدم . .

خداییش اشتباه از توو بوده ببین شوهر هررچی هم بی غیرت باشه خیلی سختشه بخواد زنش ازین حرفا بزنه که میر ...

😑😑😑اشتباه کردم میدونم از دلش درآوردم خداروشکر مث قبل شده