2777
2789
عنوان

مدل لباس

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 86 پست
سلام.از راهنمایی شما خیلی استفاده کردم یه عکس گذاشتم البته ندلش قدیمی اما دقیقامثل این پارچه هم دارم ...

سلام همین مدلهایی که گذاشتی قشنگن پارچه گیپور رو معمولا همین مدلا میدوزن 

مدلهایی که از کمر برش دارن و چین میخورن با دو مترو نیم نمیشه مگر اینکه آستینش کوتاه باشه قدش کوتاه باشه

و اینکه گیپور با مدل‌های برش دار و چین دار خوب نمیشه

یه چیز راسته و مدل ماهی طور مثل همینکه که گذاشتی خوبه

اگه قرصاتون خوردین یه کامنت بذاریم

سلام همین مدلهایی که گذاشتی قشنگن پارچه گیپور رو معمولا همین مدلا میدوزن مدلهایی که از کمر برش دارن ...

مممنونم از راهنمایی ات

من اون مدل که گذاشتم خیلی دوسا داشتم اگر اون خوبه که خیالم راحت شد نگران بودم قدیمی نباشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مممنونم از راهنمایی اتمن اون مدل که گذاشتم خیلی دوسا داشتم اگر اون خوبه که خیالم راحت شد نگران بودم ...

خواهش میکنم 

کدوم؟همین سبز و صورتی آخر که گذاشتی؟

نه خوبه اگر اندامت اوکیه

اگه قرصاتون خوردین یه کامنت بذاریم

خوندم شما از شیر اسب و الاغ استفاده کردین؟ برای چی بیماری خوبه؟ بیماری لاعلاج تاثیر داده؟نجوشیده صرر ...

برای حساسیت بیشتر یا عفونت  نه بیماری لا عجلاج که نه

خودم یه مدت سرفه ام قطع نمیشد دکتر گفت شیر الاع بخور و موثر بود

بچه هام هم مریض میشن اگه سرفه باشه شیر اسب دادم موثر بوده

همیشه نپوشیده

از جای معتبر میگیرم 

سلام بانو شما روماتیسم داری؟ میشه از علایم من بگید دارم یا نه خیلی نگرانم

قدمات نارنجی پاییز من 🍂 من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁