2777
2789
عنوان

مدل لباس

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 86 پست
سلام بانو شما روماتیسم داری؟ میشه از علایم من بگید دارم یا نه خیلی نگرانم

سلام آره ولی فعلا شدید نیست

و روماتیسم انواع متفاوتی داره

من چندین سال زمستون زانو درد میشدم در حدی که پله واقعا سختم بود و پیگیر نمی‌شدم

آخر شب ها پادرد میشدم اگر روز  زیاد کار داشتم

به دلیل دیگه آزمایش دادم فهمیدم روماتیسم هم دارم

دارو که دکتر داد این دوتا کلا رفع شد 

البته داروی کورتن دار نیست

سلام آره ولی فعلا شدید نیستو روماتیسم انواع متفاوتی دارهمن چندین سال زمستون زانو درد میشدم در حدی که ...

خداروشکر خفیفه و خوشحال شدم براتون 

من دست پام درد میکنه تو حموم زیاد بمونم یا باد کولر زیاد بزنه

زود ی زود گلوم عفونت میکنه دیگ آب جوشیده میخورم از ترسم

و اینکه زیر بغلم و پشت گوشم قد نخود کوچولو متورم شده فقط کارم شده گریه.. 

اگه چیزی میدونین تروخدا دریغ نکنین 

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خداروشکر خفیفه و خوشحال شدم براتون من دست پام درد میکنه تو حموم زیاد بمونم یا باد کولر زیاد بزنهزود ...

عفونت گلو ربطی نداره به نظرم البته گلو درد لزوما عفونت نیست من گرمی بخورم گلو درد میشم مثل موز گردو کاکائو  ..... متاسفانه دکترا هر گلو دردی رو میگن عفونت و آنتی بیوتیک میدن عفونت حتما تب همراهش داره  گرچه هر تبی هم عفونت نیست 

پادرد اینا میشی احتمالش هست اما قاعدتا خفیف هست 

چون مثل منه کاملا 

شما یا خشکی گلو میگیری یا گرمی میخوری عفونت نیست قطعا

احتمالا خشکی گلو بله درست میگین کاملا چه دکتری برم برا این مورد 

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁
عفونت گلو ربطی نداره به نظرم البته گلو درد لزوما عفونت نیست من گرمی بخورم گلو درد میشم مثل موز گردو ...

چون گفتن سیستم ایمنی درگیر باشه گلو زود عفونی میشه نگران شدم 

منم فک میکنم خفیفه چون خشکی صبحگاهی یا ورم اینا ندارم فقط درد دارم موقع سردیجات خوردنی ، عزیزم ببخشید این بیماری چجوریه آیا میشه باردار شد ،؟ کلی نگرانم ب همسرم چی بگم 

نمیخام خونوادش متوجه بشه اصلا 

کورتون مصرف نمیکنین پس شما 

چون گفتن سیستم ایمنی درگیر باشه گلو زود عفونی میشه نگران شدم منم فک میکنم خفیفه چون خشکی صبحگاهی یا ...

نه  گلو درد دلیل چیز دیگه اس جز عفونت

درضمن من اتفاقا زیاد مریض نمیشم پس بی ربطه

روماتیسم ربطی به بارداری نداره نگران نباش

ممکنه حتی نباشه و فقط بدنت حساس باشه به سرما پس نترس

من سالها این دردها داشتم و توجه نمیکردم

لازم نیست کسی بفهمه منم کسی نمیدونه جز همسرم  حتی مادر پدرم نگفتم

نه گلو درد دلیل چیز دیگه اس جز عفونتدرضمن من اتفاقا زیاد مریض نمیشم پس بی ربطهروماتیسم ربطی به بارد ...

خیلی ممنونم گلم کلی امیدوار شدم اصلا ناامید شده بودم در اثر یه استرس بزرگ اینجوری شدم یه ازمایش میدم ببینم چیه خبر میدم همینجا هم رعایت غذایی هم دارین؟ 

چون خیار خورده بودم دو سه تا کف پام درد میکرد مشکوک شدم وگرنه اره یکم طبیعیه جلو کولر بدن درد کنه 

ایشالله تنت همیشه سلامت باشه بانو 

خیلی ممنونم گلم کلی امیدوار شدم اصلا ناامید شده بودم در اثر یه استرس بزرگ اینجوری شدم یه ازمایش میدم ...

نه دکتر چیزی نگفت

البتع کلا میگه لبنیات نخورم ولی من آنچنان رعایت کنم نه اصلا