2777
2789
عنوان

مرد ستیز

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 24 پست
بابا ول کنین توروخدا چرا اینجا خانه دارا عقده دارن میریزن سر ملت بابا بس کنین کسی باشما کاری نداره ب ...

توی این تاپیک من خانه داری ندیدم

الان شما عقده نداری توهین میکنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون مردای اینجا ی تختشون کمه

مردای اینجا😂؟

نمیخوام توهین کنما ولی میان درخواست دوستی و اینا میدن با اینکه تو تاپیک هام گفتم متاهلم

اکثراً هم خاله زنکن البته با احترام😂❤️

پرسیدم میگن چرا باید بچسبم به شوهرم پول پول کنمیا چرا ازدواج کنم ترشی بندازم مگه حمالم😑

حرفاشون بد بنظر نمیاد

منم موافقم که قبل از ازدواج کردن بری سرکار

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️

حرفاشون بد بنظر نمیادمنم موافقم که قبل از ازدواج کردن بری سرکار

من خودممم معتقدم باید خانوم کار کنه یه درامدی داشته باشه ولی مردا اونقدم بد نیسن که اکثریت اینجا میکوبنشون

من خودممم معتقدم باید خانوم کار کنه یه درامدی داشته باشه ولی مردا اونقدم بد نیسن که اکثریت اینجا میک ...

اونا اسیب دیدن به خاطر همین اینجوری حرف میزنن

کلا جامعه ما دو دسته شده یه دسته خانما یه دسته اقایون ک روبه روی هم هستن بیشتر تا کنار هم

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️

والا من هم متاهلم هم شاغلعشق میکنم از اینکه برای شوهرم اشپزی کنمیا گاهی وقتها ترشی کیکی شیرینی چیزی ...

اگه علی رغم تمام این زحمتایی که می کشی شوهرت بازم ازت طلبکار باشه و ایراد بگیره اون وقت می فهمی بقیه چرا احساس حمالی می کنن

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!