golendam مدیر عضویت: 1402/03/04 تعداد پست: 2193 عنوان مرد ستیز | مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 24 پست چرا انقد مرد ستیز زیاد شدهچرا اکثرا اینجا ازدواج بد میدونن فک میکنن قراره برده بشن،بدبخت بیچاره شن😑از اون بدتر جایگاه خانوم های خانه دارو میارن پایین 1404/03/05 | 11:11 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
golendam مدیر استارتر عضویت: 1402/03/04 تعداد پست: 2193 به شدت مرد ستیز شدم سر رفتارای خانودام که انقد پسر دوستن ولی تقصیر برادرت نیس
golendam مدیر استارتر عضویت: 1402/03/04 تعداد پست: 2193 بابا ول کنین توروخدا چرا اینجا خانه دارا عقده دارن میریزن سر ملت بابا بس کنین کسی باشما کاری نداره ب ... توی این تاپیک من خانه داری ندیدمالان شما عقده نداری توهین میکنی
golendam مدیر استارتر عضویت: 1402/03/04 تعداد پست: 2193 چون مردای اینجا ی تختشون کمه مردای اینجا😂؟نمیخوام توهین کنما ولی میان درخواست دوستی و اینا میدن با اینکه تو تاپیک هام گفتم متاهلماکثراً هم خاله زنکن البته با احترام😂❤️
baharrjp عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 17811 پرسیدم میگن چرا باید بچسبم به شوهرم پول پول کنمیا چرا ازدواج کنم ترشی بندازم مگه حمالم😑 حرفاشون بد بنظر نمیادمنم موافقم که قبل از ازدواج کردن بری سرکار ❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️
miss_zhina عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 12755 مرد ستیز نیستم ولی فمنیستم پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻
golendam مدیر استارتر عضویت: 1402/03/04 تعداد پست: 2193 حرفاشون بد بنظر نمیادمنم موافقم که قبل از ازدواج کردن بری سرکار من خودممم معتقدم باید خانوم کار کنه یه درامدی داشته باشه ولی مردا اونقدم بد نیسن که اکثریت اینجا میکوبنشون
agiko عضویت: 1403/10/15 تعداد پست: 3984 توی این تاپیک من خانه داری ندیدمالان شما عقده نداری توهین میکنی خیر من دلم رف واسه اون دلی که عاشق نبود...!
baharrjp عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 17811 من خودممم معتقدم باید خانوم کار کنه یه درامدی داشته باشه ولی مردا اونقدم بد نیسن که اکثریت اینجا میک ... اونا اسیب دیدن به خاطر همین اینجوری حرف میزننکلا جامعه ما دو دسته شده یه دسته خانما یه دسته اقایون ک روبه روی هم هستن بیشتر تا کنار هم ❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️
متولد_بهار عضویت: 1399/10/22 تعداد پست: 4627 والا من هم متاهلم هم شاغلعشق میکنم از اینکه برای شوهرم اشپزی کنمیا گاهی وقتها ترشی کیکی شیرینی چیزی ... اگه علی رغم تمام این زحمتایی که می کشی شوهرت بازم ازت طلبکار باشه و ایراد بگیره اون وقت می فهمی بقیه چرا احساس حمالی می کنن هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
دکتر_حنا عضویت: 1403/10/13 تعداد پست: 523 ولی تقصیر برادرت نیس از برادرم بدم نمیاد بابامو برادرانو دوست دارم جونمم میدم براشون ولی از بقیه نمیدونم چرا بدم میاد از ادمای مرد پرستم بدم میاد خیلیی 🤦🏻♀️🤦🏻♀️