2777
2789
عنوان

مرد ستیز

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 24 پست
بابا ول کنین توروخدا چرا اینجا خانه دارا عقده دارن میریزن سر ملت بابا بس کنین کسی باشما کاری نداره ب ...

توی این تاپیک من خانه داری ندیدم

الان شما عقده نداری توهین میکنی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چون مردای اینجا ی تختشون کمه

مردای اینجا😂؟

نمیخوام توهین کنما ولی میان درخواست دوستی و اینا میدن با اینکه تو تاپیک هام گفتم متاهلم

اکثراً هم خاله زنکن البته با احترام😂❤️

پرسیدم میگن چرا باید بچسبم به شوهرم پول پول کنمیا چرا ازدواج کنم ترشی بندازم مگه حمالم😑

حرفاشون بد بنظر نمیاد

منم موافقم که قبل از ازدواج کردن بری سرکار

که من غم دارم اندازه زیبایی تو..🕊️

حرفاشون بد بنظر نمیادمنم موافقم که قبل از ازدواج کردن بری سرکار

من خودممم معتقدم باید خانوم کار کنه یه درامدی داشته باشه ولی مردا اونقدم بد نیسن که اکثریت اینجا میکوبنشون

من خودممم معتقدم باید خانوم کار کنه یه درامدی داشته باشه ولی مردا اونقدم بد نیسن که اکثریت اینجا میک ...

اونا اسیب دیدن به خاطر همین اینجوری حرف میزنن

کلا جامعه ما دو دسته شده یه دسته خانما یه دسته اقایون ک روبه روی هم هستن بیشتر تا کنار هم

که من غم دارم اندازه زیبایی تو..🕊️

والا من هم متاهلم هم شاغلعشق میکنم از اینکه برای شوهرم اشپزی کنمیا گاهی وقتها ترشی کیکی شیرینی چیزی ...

اگه علی رغم تمام این زحمتایی که می کشی شوهرت بازم ازت طلبکار باشه و ایراد بگیره اون وقت می فهمی بقیه چرا احساس حمالی می کنن

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
2790
2778
2791
2779
2792