2777
2789
عنوان

اخراج شدم

1141 بازدید | 46 پست

از سرکار به خاطر اینکه یکم اخلاقم تند بود اخراج شدم البته بیشتر به خاطر اینکه زیرابم رو میزدن اخراج شدم 

الان هیچ جایی حقوق خوب نمیدن همش واسه صبح و عصر ۷ تومن 

اونجا واسه تایم عصر فقط ۸ تومن میداد همه چیزش هم اکیه فروردین اخراج شدم الان اخر خرداد می‌خوام برم دوباره صحبت کنم ببینم برم می‌گردونه یا نه دانش آموزم 

به نظرتون چی بگم که قبول کنه آخه نیزوهاشم زیاده دیگه فکر نکنم نیرو بگیره ولی من خانوادم اجازه نمیدن جایی دیگه برم سرکار 

الان چیکار کنم کارمم خوب بود فقط بعضی وقت ها با اون نیروهایی که همش دنبال زیر آب زدن بودن بحثم میشد 

لطفا راهنمایی کنید 

منم خیلی کلم داغه بحث میکنم ولی به ضرر خودمونه هیچی نباید مهم باشه برامون الان ببین بهت ضرر زد این کار

00kaktosسابق هستمبه خاطر حق گویی تعلیق شدم اگر در تاپیک های غیر مجاز با کامنتم دچار سوزش شدید لطفا به جای ریپلای از روغن بنفشه استفاده کنید🌸            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خیلی کلم داغه بحث میکنم ولی به ضرر خودمونه هیچی نباید مهم باشه برامون الان ببین بهت ضرر زد این ک ...

اره واقعا ولی خیلی اذیتم میکردن خیلی دو رو بودن الان نمی‌دونم چی بگم بزارن دوباره برگردم 

تو کار باید سرتو بندازی پایین هیچکس برات مهم نباشه امارتو بزنی و تموم ولی جوری هم نباشه حقتو بخورن

خب دقبقا همینم بود ولی الان نمی‌دونم چیکار کنم برگزدم فقط دوست دارم یه فرصت جدید بدن برا جبران

اره واقعا ولی خیلی اذیتم میکردن خیلی دو رو بودن الان نمی‌دونم چی بگم بزارن دوباره برگردم

کارای اینجوری توش بیشعور بی فرهنگ زیاده رشته مدرسه ات چیه؟

جسارته ولی چرا دوست داری سرکار بری تو این سن؟

00kaktosسابق هستمبه خاطر حق گویی تعلیق شدم اگر در تاپیک های غیر مجاز با کامنتم دچار سوزش شدید لطفا به جای ریپلای از روغن بنفشه استفاده کنید🌸            

یه شرکتی هست توشهرمونحقوقش برای جدیدیا 15میلیونه با اضافه کاری 18میلبرای قدیمیا 23میلیونتازه بیمه تک ...

نه میگم که بیشتر خانوادم اجازه نمیدن جایی کار کنم همینجا رو اعتماد داشتن می‌خوام ببینم نمیشه برگردم 

شما کدوم شهری ؟

کارای اینجوری توش بیشعور بی فرهنگ زیاده رشته مدرسه ات چیه؟جسارته ولی چرا دوست داری سرکار بری تو این ...

رشتم انسانی 

خب دوست دارم خودم پول در بیارم بعدشم خیلی چیزایی دوست دارم بخرم که خانوادم نمیخرن واسم مجبورم خودم برم سرکار