2777
2789
عنوان

اخراج شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1147 بازدید | 46 پست
رشتم انسانی خب دوست دارم خودم پول در بیارم بعدشم خیلی چیزایی دوست دارم بخرم که خانوادم نمیخرن واسم م ...

دوسال از خواسته هات بزن بشین درس بخون ی رشته بیاری بعدش بین ی عده کارکن ک انقد خاله زنک نباشن ...

00kaktosسابق هستمبه خاطر حق گویی تعلیق شدم اگر در تاپیک های غیر مجاز با کامنتم دچار سوزش شدید لطفا به جای ریپلای از روغن بنفشه استفاده کنید🌸            

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوسال از خواسته هات بزن بشین درس بخون ی رشته بیاری بعدش بین ی عده کارکن ک انقد خاله زنک نباشن ...

رشته ای که می‌خوام باید برم دانشگاه آزاد با این ادبیات نمیشه برم من طراحی دوخت می‌خوام 

تو بستنی فروشی بودم من چون ۱۷ سالمه کار بهم نمیدن زیاد اینجا خیلی خوب بود مدیرهاش هم اکی بود ولی اما ...

نه عزیزم ربطی نداره به سن من خودم از ۱۸ سالگی دنبال کار مناسب میگردم الان ۲۰ سالمه هنوز پیدا نکردم و بیکارم 

کار خوب با ساعت کاری خوب و حقوق مناسب نیست اصلا زیاد پیدا کردی باید بچسبی بهش 

رشتم انسانی خب دوست دارم خودم پول در بیارم بعدشم خیلی چیزایی دوست دارم بخرم که خانوادم نمیخرن واسم م ...

عزیزم درکت میکنم دوست داری رو پای خودت وایسی ولی به نظرم برو ی حرفه یاد بگیر این کارا به هیچ جایی نمیرسه جز اینکه وقت ادمو جوونی ادمو بگیره

کدوم شهری عزیرم ؟منم ودنبال کا م

زنجان

شاید باورت نشه خیلیا از شهرای دیگه میان سر این کار😂حقوقش خیلی خوبه گل خونست بعد محیط مرد و زن جداست

بیمه هم میکنه

شام ناهار صبحونه بعضی مواقع بستنی میوه میدن

از آدمای پرخاشگر و دردسر درست کنی حتما واسه همون فک نکنم بخانت دیگه نباید بحث راه مینداختی

بحث نمی‌کردم بیشتر اونا بحث میکردن ولی اونا سیاست داشتن موندن

بعدشم به خاطر اینکه من بهتر بودم همش زیرآب میزدن اونا هم منو رد کردن 

خب دقبقا همینم بود ولی الان نمی‌دونم چیکار کنم برگزدم فقط دوست دارم یه فرصت جدید بدن برا جبران

نمی‌دونم باز صحبت کن ولی نه جوری که سوارت بشن فکر کنن خیلی دیگه محتاج این کاری اینجوری برات بد میشه

شما که خیاطی و طراحی دوخت دوست داری؛ به جای اینکه وقت خودت رو توی بستنی فروشی حروم کنی؛ برو کلاساش رو آزاد ثبت نام کن یا یه حرفه ی دیگه رو یاد بگیر

کار توی بستنی فروشی همیشه هست؛ ولی عمر و جوونی زود میگذره

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)