2777
2789
عنوان

ی خواب بدی دیدم تعبیرشو زده مرگ

130 بازدید | 19 پست

امشب دیدم شهرستان خونه داییمم و میخوام برگردم خونه..

وای راه برفی و یخیه و منم میترسم تنهایی برم

بعد نمیدونم چیشد یهو مامان بزرگم ک فوت کرده رو تو خواب دیدم داره اون راه رو میره منم خوشحال شدم ک تنها نیستم پشت سرش قدمایی ک میزاشت رو راه میرفتم ولی خیلی سخت میتونستم قدم بزارم رو برفو یخا درحالیک مامان بززگم خیلی راحت راه میرفت

فاصلمون ازهم حدود چندمتری بود و اصلا واینمیستاد ک من بهش برسم ولی هرجا ک میرف منم میرفتم تا بتونم راه سخت رو طی کنم 

خیلی راه رفتم بعد رسیدیم جلوی مسجد ک خیلی ادم بود و من چون ادم خجالتیم روم نشد ازونجا رد بسم درحالیک مامان بزرگم رد شدو رف از جلوی چشام محو شد منم اخرش ب ناچار راه رو رفتم ولی دیگ تو خوابم مامان بزرگمو ندیدمش بعدش نمیدونم چیشد چه مراسمی بود همه داشتن میرفتن ولی من نمیرفتم فک کنم یا مراسم امام حسین بود یا مراسم جشن چون دیدم زنداییم خوشحاله

تعبیرخوابش چیه گوگل زدم نوشته مرگ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک نکنم مرگ ولی راه رفتن برات سخته و مادر بزرگت خیلی راحت راه میرفت سعی کن اعمالتو بهتر بکنی نمیگم بدی صدقه انچنانی بدی نه احترام به پدرو مادر یه صلوات فرستادن این ذکر خیلی خوبه 

لا اله الا الله وحده لا شریک له له الملک و له الحمد و هو علی کل قدیر

هرخوابی تعبیرنداره بابا بعدشم شماکه نرفتی اینکه خواب مسجدومراسم‌امام حسین رودیدی هم که خوبه

من پا ب قدمایی میزاشتم ک اون راه میرفت چون زمین یخی بود برفی بود میترسیدم فاصلمونم ازهم زیاد بود اون تندتند راه میرفت اصلا واینمیستاد من بهش برسم

خیلی از جاهایی ک قدم میزاشت رو میرفتم ولی بعدش دیگ کلا از چشام محو شد گمش کردم

از هوش مصنوعی پرسیدم

1. راه برفی و یخی و ترس از تنهایی:

نشون‌دهنده مسیر دشواریه که در بیداری پیش روت هست. ممکنه با تصمیمی سخت یا شرایطی روبرو باشی که احساس می‌کنی به‌تنهایی نمی‌تونی از پسش بربیای.

2. دیدن مادربزرگ فوت‌شده:

در تعبیر خواب اسلامی، دیدن فرد فوت‌شده (به‌ویژه اگر در آرامش باشه و راحت راه بره) معمولاً خوبه و نشونه‌ی حمایت روحی یا همراهی معنویه. مادربزرگت در خواب بهت کمک کرده از اون راه سخت رد شی، حتی اگه مستقیم باهات حرف نزده.

3. راه رفتن پشت سر مادربزرگ اما سختی در قدم گذاشتن:

یعنی هنوز آماده‌ی کامل برای پذیرفتن یا طی کردن اون مسیر نیستی. شاید هم دنبال الگویی هستی که بهت اطمینان و قدرت بده.

4. مسجد و خجالت از عبور:

مسجد نماد حضور در جمع یا مکان‌های مقدسه. ممکنه تو واقعیت از قرار گرفتن در جمع یا ابراز خودت خجالت بکشی، یا دچار تردید در باورها یا تصمیم‌گیری‌ها باشی.

5. محو شدن مادربزرگ و مراسمی که توش شرکت نکردی:

شاید در بخشی از زندگی‌ت احساس جا ماندن داری، یا اینکه هنوز برای ورود به مرحله‌ی جدیدی آماده نیستی. مراسمی که نمی‌ری، شاید نشونه‌ی دوری از جمع یا احساس ناتوانی در هم‌قدمی با بقیه‌ست.

تعبیر کلی:

خوابت نشون می‌ده در شرایطی هستی که مسیر زندگی یا تصمیمی خاص برات سخته و دنبال پشتیبانی یا راهنمایی می‌گردی. دیدن مادربزرگت نشونه‌ی وجود حمایت معنوی یا خاطرات آرام‌بخشی از گذشته‌ست که بهت قدرت می‌ده. خجالتی بودن در خواب هم بازتاب احساسات درونی‌ته در مقابل جمع یا تغییر.

چشم من هرگز ندیده‌ست آدمی بی‌درد را ، زندگی رنجی مدام است آدمی سرسخت باش!

فک نکنم مرگ ولی راه رفتن برات سخته و مادر بزرگت خیلی راحت راه میرفت سعی کن اعمالتو بهتر بکنی نمیگم ب ...

چی بگم والا

دیشب استغفرالله با خدا و امام حسین بحثم شد گفتم اقاجون من ک ی عمری براتون گریه کردم پرا باید اینهمه مشکل داشته باشم گفتم دیگ ازت قهرم😔😔

گوگل چجوری این خوابتوتعبیرکرده؟!

روح مادربزرگت شاد اون ازت میخوادراهشوادامه بدی مادربزرگت سختی های زیادی کشیدی غصه های زیادی خورده ولی ایمانش روازدست نداده ازشمامیخوادسختی های زندگی باعث نشه ایمانتوازدست بدی

اکثر خوابای من و شما خوابای آشفته ن 

یعنی  تعبیر ندارن و آشفتگی ها و دغدغه های ذهنی در طول روز هستن که به خواب تبدیل میشن

اینم انشاالله که خیره و چیزی نیس

وعزیزم موضوع دیگه اینکه میگن خوابتو نباید به هر کسی بگی چون حتی اگه تعبیرش خوبم باشه ممکنه طرف مقابل یه چیز بد بگه و تعبیرش بد بشه

‌تعریف کردن خواب اونم تو فضایی مثل نی نی سایت که هر کی یه نظری میده اصلا درست نیس

چی بگم والادیشب استغفرالله با خدا و امام حسین بحثم شد گفتم اقاجون من ک ی عمری براتون گریه کردم پرا ب ...

عزیزم معلومه دیشب حالت خوب نبود دوباره بشین با خدا حرف بزن بعد نماز ایشالا که مشکلاتت حل شه