2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد رشته تغذیه چیه

117 بازدید | 21 پست

بازار کار و درآمدش و اینا 

احساس میکنم برای خانم بهتر از پزشکی باشه از لحاظ آسون بودن و زودتر به درآمد رسیدن 

میدونید تا چه رتبه ای در منطقه یک قبولی داره ؟

هدف من/:

میدونی تا چه رتبه ای تو منطقه یک دولتی شیراز میشه آورد ؟ 

بی کاری هم داره یا نه درآمد و کار براش هست ؟ چون شنیدم رژیم خیلی تو نت پ هوش مصنوعی هست کساد شده این رشته 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونی تا چه رتبه ای تو منطقه یک دولتی شیراز میشه آورد ؟ بی کاری هم داره یا نه درآمد و کار براش هست ...

معذرت میخاما ولی خیلی چرت  پرت میگن بازار کارش خوبه ولی بستگی ب خودت داره 

دولتی شیراز اطلاعی ندارم ولی رتبه زیر 10کا میخاد

معذرت میخاما ولی خیلی چرت پرت میگن بازار کارش خوبه ولی بستگی ب خودت داره دولتی شیراز اطلاعی ندارم و ...

امسال مگه کنکور ندادی ؟ بنظرت با تراز کل هشت هزار میشه دولتی شیراز اورد ؟ پرستاری یا رادیو بهتر نیست برای دختر ؟

امسال مگه کنکور ندادی ؟ بنظرت با تراز کل هشت هزار میشه دولتی شیراز اورد ؟ پرستاری یا رادیو بهتر نیست ...

چرا دادم ولی چون عمل اپاندیس کردم و نمرات نهاییم داغونه فک نکنم امسال قبول بشم

ببین تغذیه رشته خیلی خوبیه هم شغل تمیزیه هم میتونین توی بهداشت یا بیمارستان کار کنید اگر نمیخای مطب بزنی

خم میتونی کلینیک خودت رو بزنی یا مشاور تغذیه بشی توی باشگاهها یا اینکه ب ی پزشک لینک بشی 

من از چندنفر پرسیدم خیلی راضی بودن و گفتن همه چیز ب خودت بستگی داره

رادیو هم شغل تمیزیه با مریض زیاد سروکار نداری 

ولی بینایی از تغذیه بهتره

تراز کل 8200 اینا تغذیع میده

چرا دادم ولی چون عمل اپاندیس کردم و نمرات نهاییم داغونه فک نکنم امسال قبول بشمببین تغذیه رشته خیلی خ ...

بینایی شیراز تا چه ترازی میخواد ؟ منم کنکور خوب ندادم نهایی هم نمره هام همه 17 تا 18 تا الان فردا هم زبانه مریض شدمنمره پارسالم 17.5 بوده نمیخام امتحان بدم خیلی میکشه پایین بنظرت ؟