2789
عنوان

مرد شکاک

| مشاهده متن کامل بحث + 1170 بازدید | 90 پست
واقعا خیلی دوسش دارمدلم غنچ میره براش بغلش کنم بببوسمشولی وقتی اینکارا میکنه ها پیشمون میشم از محبت ...

شوهرمن خیلی شدیدتربود وتهمت خیلی بدبهم میزد تو روم میگفت تو باپسرخالمی به همین راحتی 

یا مثلا یکبار درخونه خواهرم بودم منتظرش بودم تابیاد دنبالم اومد سوارشدم چندلحظه برادرشوهرخواهرمو دیدیم ایستاد سوارش کرد رسوندیمش 

وقتی رفتیم خونه گفت خوب تاحالا ول نشدی برگشتی خونه .منظورش این بود با برادرشوهره خواهرت چیزی بینتونه

یا یکبارخونه مادرم همزمان زنداداشم وپسرخالم از در خونه وارد شدن تو حیاط من خیلی گرم با زنداداشم سلام احوالپرسی کردم این فکرکرد من با پسرخالم گرم گرفتم تایک ماه قهربود

یکبار خواب دیده بود من خیانت کردم بهش مدت ها حرف نمیزد که اونم تو تاریخچه گوشیش دیدم.یکبار تو پمپ بنزین مثل اینکه مردی منو نگاه کرده بود منم توماشین سرم تو گوشی بود یک الم شنگه ای به پا کرد که آررره داشتی مرده رو دیدمیزدی اونم نگاهت کرد  

رنجی کشیده ام که مگو ومپرس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونستی اینجور ادما طرف مقابلو خیلی وابسته خودشون میکنن جوری که داری زیر فشار روحی روانی له میشی ول ...

دقیقا من خیلی دوسش دارم

خودشم میگه تعجب میکنم انقدر اذیتت میکنم بازم دوسم داری

ولی قبول داری تو چنین زندگیایی هیچ وقت آرامش نیست. هیچ وقت امنیت نیست. آنقدر میترسم تو خیابون چشمم ب ...

اره امنیت نیست واقعا درکت میکنم من با اینکه خیلی تغییر کرده ولی ب خوبیشم اعتمادی ندارم چون پارانویید یه بیماریه ممکنه طرف تاچندسال بیماریش خاموش بشه ولی هرلحظه ممکنه باز شروع کنه

شوهرمن خیلی شدیدتربود وتهمت خیلی بدبهم میزد تو روم میگفت تو باپسرخالمی به همین راحتی یا مثلا یکبار د ...

علی این حرفا رو میزنه داد و بیداد

منم گریم میگیره تامن اشکم درمیاد

هعی میگه ببخشید معذرت میخوام اشتباه کردم 

انگار اشک منو بیینه آروم میشه 

علی این حرفا رو میزنه داد و بیدادمنم گریم میگیره تامن اشکم درمیادهعی میگه ببخشید معذرت میخوام اشتباه ...

رفتین سر زندگیتون؟ 

اگر دیدی درست نمیشه بافکر خودت باشه چون نمیزاره هیچی نمیشی حتی آرامش روانم ازت میگیره

چه فکری کردی که با ۱۷سال از خودت بزرگتر ازدواج کردی 

اون ۴۰میشه تو ۲۳بنطرت این حیاس بودن طبیعی نیست؟ 

از اول باید لینارو میدونستی دیگه 

جای گله نبست

ما لریم اصالت مارو تاریخ فریاد میزنه🤞😌

چ جوری اذیتت میکنه باز دوسش داری مگه میشه اخه مگه اینکه ببخشید خودتونم بیمار باشید ،غیر از خانومایی که همسرشون بده و میگه مجبورم به خاطر بچم تحمل کنم دیگه هیچ کدومتونو درک نمیکنم ،اخه چی مهمتر از روان و مقام خودتونه،چرا باید عمرتو هدر بدی برای ادمی که حتی بهت زره ای اعتماد نداره 

چ جوری اذیتت میکنه باز دوسش داری مگه میشه اخه مگه اینکه ببخشید خودتونم بیمار باشید ،غیر از خانومایی ...

همچی خوبه تو زندگی ما یهو علی اینطوری میکنه

بقول خودش رگ دیووونگیش میزنه بالا