2821
2789
عنوان

مرد شکاک

| مشاهده متن کامل بحث + 1166 بازدید | 90 پست
یعنی علی هم اینطوریه؟

عزیزم من نمیدونم نمیتون بنده خدارو قضاوت کنم اینجور که متوجه شدم همسرشما۳۵سالشه شاید ایشون مشکلش ذاتی باشه 

همسر من تاحدی هم به خاطر سنش بود از وقتی ۳۰رو رد کرده پخته ترشده 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

همچی خوبه تو زندگی ما یهو علی اینطوری میکنهبقول خودش رگ دیووونگیش میزنه بالا

خیلی ببخشید بی خود میکنه شما خودتو گول میزنی  در اصل هیچی خوب نیست چون ارامش نداری ، تازه اول راهی خودتو نجات ندی کاری باهات میکنه که ی روز میبینی خودتم به خودت شک داری 

چقدر راحت قضاوتم کردین!انتخاب خودم نبوده که بخوام پاش وایسم

از دستمدناراحت نسو 

مامان بتبتم۱۴سال اختلاف سنی داشتن از موقعی که یادمه همش دعوا بود 

همین چیزایی که شما میگیم و خیلی بدتر 

دلم سوخت بخدا وگرنه منظوذی نداشتم 🌹

ما لریم اصالت مارو تاریخ فریاد میزنه🤞😌

عزیزم من نمیدونم نمیتون بنده خدارو قضاوت کنم اینجور که متوجه شدم همسرشما۳۵سالشه شاید ایشون مشکلش ذات ...

میگه دستم خودم نیست شاید از دوست داشتن زیاد دارم دیوونه میشم

میگه همش می ترسم یکی این زندگیم رو بهم بزنه

حس خوبمو ازم بگیره

اخه رفیقش زنش بهش خیانت کرده همش اون را واسه من مثال میزنه

مامانت تونست طاقت بیاره؟

بابام فوت شده 

ولی رو منو داداشم این چیزا خیلی تاثیر گذاشت مامانمم از بس بابام محدود کرد بعدش سریع ازدواج کرد 

الان عین دخترای ۲۰ساله رفتار میکنه چون عقده اینا رو دلش مونده بود

از مپقعی که یادمه همیشه سر بیرون رفتن وــ.. مردای فایمبل دعوا بود درصورتی که مامانم اصلا اینطوری نبود

انشالله که شوهرتو اینطوری نباشه خوشبخت بشی  

ما لریم اصالت مارو تاریخ فریاد میزنه🤞😌

این دیگه شکاک نیست، کنترلگره و مریض. اینجوری ادامه بدی له میشی. اگه از الان جلوشو نگیری، بدترم میشه. اول از همه، باید بدونی این اسمش زندگی نیست، اسارته.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

پارانوئید به کسی میگن که به صورت شدید و غیرمنطقی به همه چی شک میکنه مثلا فکر میکنه زنش داره خیانت می ...

من سالهاست دارم با یک. پارانوئید زندگی میکنم،

اوایل خیلی شدید بود الان بهتر شده

شبهایی رابه یاد دارم،که دعا کردم برای چیزهایی که الان دارم،خدایاشکرت ♥️🤲

اره امنیت نیست واقعا درکت میکنم من با اینکه خیلی تغییر کرده ولی ب خوبیشم اعتمادی ندارم چون پارانویید ...

دقیقا یا  این اختلال شخصیت ممکنه خودشو ب یه نحو دیگه نشون بده بعد چند سال . شوهر من یه مشکل دیگه ای برام پیش آورد بعد چند سال 😔😔