2821
2789
عنوان

مرد شکاک

| مشاهده متن کامل بحث + 1166 بازدید | 90 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

پس چرا شوهر من بعد ۱۴ سال خوب نشده و می‌ترسه باز گول بخورم

ببین شوهرمنم کامل درست نشده مثلا میگم میخوام دانشگاه ثبتنام کنم میگه اونجا پسرا متلک میندازن و از این دست چرتو پرتا هنوزم ذهنش پره ولی مثل گذشته یا بیانش نمیکنه یا اینکه واقعا بهبود پیدا کرده چون من تهدیدش کردم به رفتن واقعا هم گفتمش دست ازهمه چیز میکشم ومیرم واینکه ۴پنج سال پیش تلفنی با زنی حرف میزد ودستش واسم رو شد از اون وقت ۷۰درصد تغییر کرد چون کلا ول کردم رفتم وبزور منو برگردوند البته اگر زن مستقلی بودم هرگز به این زندگی برنمیگشتم

ولی خب تغییرهم کرد

حتی محبت کردنش هم خشنهاینم ربط پارانوئید داره؟

کلا حرفا وحرکات ونگاه وبرخورداش همه باشک وتردیده 

اون یاروتعریف میکرد ک نمیتونم بگم اینجا

درخواست میدم بیابهت بگمم

دوستی باهرکه کردم خصم مادرزادشد.           آشیان هرجاگزیدم خانه صیادشد

اگر دوسش داری وفکرمیکنی شاید خوب بشه فعلا بچه نیار یک مدتی صبرکن اگر دیدی بهترمیشه که ان شاءالله خوش ...

واقعا خیلی دوسش دارم

دلم غنچ میره براش بغلش کنم بببوسمش

ولی وقتی اینکارا میکنه ها 

پیشمون میشم از محبت هایی که بهش کردم

میگه اون که اینطوریه بره گم بشه اصلا

ببین شوهرمنم کامل درست نشده مثلا میگم میخوام دانشگاه ثبتنام کنم میگه اونجا پسرا متلک میندازن و از ای ...

ولی قبول داری تو چنین زندگیایی هیچ وقت آرامش نیست. هیچ وقت امنیت نیست. آنقدر میترسم تو خیابون چشمم ب کسی بیفته و این ببینه بگه داری آمار میدی .... همیشه سرم پایینه از ترسم 😔😔

ولی قبول داری تو چنین زندگیایی هیچ وقت آرامش نیست. هیچ وقت امنیت نیست. آنقدر میترسم تو خیابون چشمم ب ...

شما بازم بین خودتونه هرچی هست

شوهرمن اول به مامانش بعد پدربزرگو و مادربزرگم میگه

واقعا خیلی دوسش دارمدلم غنچ میره براش بغلش کنم بببوسمشولی وقتی اینکارا میکنه ها پیشمون میشم از محبت ...

میدونستی اینجور ادما طرف مقابلو خیلی وابسته خودشون میکنن جوری که داری زیر فشار روحی روانی له میشی ولی نمیتونی ازش جا بشی  اگه فاصله سنیتون زیاده که دیگه بدتر 

و ناگهان نوبت تو میشود و خداوند همه چیز را برایت انجام میدهد.🌱

اینقدر توی ذهنشون سناریو سازی میکنن اگر شدتش زیاد باشه راحت بهت تهمت میزنه وهرچی بخوای ثابت کنی بدتر ...

فکر میکنم علی هم اینطوریه

همش تو فکره یهو یه سئوال هایی میکنه

2825
2823
2791
2779
2792