2821
2789
عنوان

مرد شکاک

| مشاهده متن کامل بحث + 1166 بازدید | 90 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خودش بهم گفتمریم میدونم کاری نمیکنی ولی می ترسم گولت بزنن

شوهرمنم قبلا اینو میگفت

میگفت تو خوبی ولی من باید حواسم باشه بعدا پشیمون نشم

ما۱۰سال از زندگیمون گذشته اوایل خیلی بد بود ولی رفته رفته خوب شد کاری داشته باشم تنهابیرون میرم کاری به گوشیمم نداره دیگه 

ینی بیش ازحدشکاکه ک این حرفارومیزنه 

تمام حرکات روزیرنظرداره وتومغزش سنجشش میکنه

دوستی باهرکه کردم خصم مادرزادشد.           آشیان هرجاگزیدم خانه صیادشد

شهریور بوده میشه 10ماهی

اگر دوسش داری وفکرمیکنی شاید خوب بشه فعلا بچه نیار یک مدتی صبرکن اگر دیدی بهترمیشه که ان شاءالله خوشبخت بشید

وگرنه زندگی با آدم پارانویید راه رفتن رو لبه ی تیغه خیلی سخته جون ب لبت میکنه وازتموم چیزایی که دوست داری دورت میکنه و حتی از خودتم دور میشی وبه همه چیز کار داره چرا اونجا نگاه کردی چرا جواب فلانیو دادی چرا اونجا خندیدی وهزارتا چیز دیگه

انگارشوهر منو توصیف کردی

متاسفانه احتمالا پارانوئیده

هرجور شده از روانشناس کمک بگیر مگرنه بدتر میشه

مورد بوده حتی توی اتاق خوابشون هم دوربین گذاشته

در این حد

خدایی نکرده زندگیت حروم میشه 

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه( انواع تجزیه طلب) ا🤡🚮الو الو😝🤙🏽درحال گای_ش تجزیه طلبیم بعدا زنگ بزن❤️🔥🤙🏽 این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

اینقدر توی ذهنشون سناریو سازی میکنن اگر شدتش زیاد باشه راحت بهت تهمت میزنه وهرچی بخوای ثابت کنی بدترش میکنه درواقع آدم نمیدونه چه واکنشی نشون بده من دوره ای از زندگیم تو همچین مردابی دستوپازدم خیلی سخته خیلی 

ینی بیش ازحدشکاکه ک این حرفارومیزنه تمام حرکات روزیرنظرداره وتومغزش سنجشش میکنه

دقیقا واقعا راس میگه ها

مثلا میگه مریم تو فلان روز این کارو کردی به این دلیل

همش دستمو میخونه 

تازه اینجور ادما همیشه حق به جانب هستن 

تورو قربانی میکنن با اینکه خودش مقصره ولی سریع هم قهر میکنن همیشه هم تورو مقصر میدونن اخلاق و شخصیت پارانوییدها همشون مثله هم هستن 

هیچ‌ وقت حس ارامش نداره و به توام ارامش نمیده چون اونقدر ذهنش مریضه سریع برای خودش سناریو‌ میسازه حالا هرکاری هم  کنی هرجور مدرک و اثبات بهش نشون بدی که پاکی و کاری نکردی ولی اون هیچ وقت باور نمیکنه 

و ناگهان نوبت تو میشود و خداوند همه چیز را برایت انجام میدهد.🌱

خودش باید انتخاب کنه همچیوتو خونه هرچی بپوشم دوس داره ولی بیرون...

نمیخوام تاپیکت بترکه وگرنه حرفای شنیدم ازاین جورمردا ک مخ ادم رومتلاشی میکنه

دوستی باهرکه کردم خصم مادرزادشد.           آشیان هرجاگزیدم خانه صیادشد

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز