2821
2789
عنوان

مرد شکاک

| مشاهده متن کامل بحث + 1166 بازدید | 90 پست
پارانوئید چیه عزیزم؟

پارانوئید به کسی میگن که به صورت شدید و غیرمنطقی به همه چی شک میکنه مثلا فکر میکنه زنش داره خیانت میکنه و این همیشه توی ذهنش به صورت دیوانه وار می‌چرخه و همش دنبال مچ گیریه

ارثیم هست و درمانش واقعا سخته

شدت هم داره برا بعضیا کمتره برا بعضیا خیلی زیاد.

مثلا فکر میکنه اگه زنش تا سر کوچه بره داره بهش خیانت میکنه

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه( انواع تجزیه طلب) ا🤡🚮الو الو😝🤙🏽درحال گای_ش تجزیه طلبیم بعدا زنگ بزن❤️🔥🤙🏽 این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من اذیتمبخدا هیچ وقت دوس پسر نداشتمحتی وقتی مجرد بودم

تو فرشته هم باشی اون باز بهت شک داره 

اینجور ادما درصد خیانتشون هم بالاست 

من تجربشو داشتم 

حالا تو بخای کنترلش کنی شاکی میشه 

تازه رفته رفته بدتر هم میشن خیلی هم خودشیفته هستن فقط خودشونو قبول دارن فکر میکنن همه چیو‌میدونن و هیچ اشتباهی نمیکنن متوجه اسیب رسوندن به همسرشون هم نیستن اخرش فقط تو حالت خراب میشه افسرده میشی زندگی با ادم شکاک پیر میکنه ادمو حالا بچه دار بشی این ادم بشه بابای بچت اگه دختر باشه که بچه روزگارش سیاهه از دست باباش

خلاصه که سنت کمه به فکر خودت و ایندت باش 😞 

و ناگهان نوبت تو میشود و خداوند همه چیز را برایت انجام میدهد.🌱

خیلی دارم خودمو کنترل میکنمزنعموم انقدر تعریف شوهرمو کرد گفت علی هرکاری دلت بخواد میذاره بکنیکووو؟یه ...

لطفا قبل از اینکه بچه دار شی یه دو دوتا چهارتا بکن ببین میتونی تحملش کنی تا آخر عمر یا نه؟ مرد بد دل هیچوقت درست نمیشه حتی با دوتا بچه

دیگه چه رفتارهایی داره بیشتر توضیح بده

ببین کلا میگه من باید بچسبم بهش

خب همه کارم و همچیم باید با خودش باشه

بیرون تنهایی هرگز

میاد خونه باید از کنارش جم نخورم مگرنه آقا سنگین میشن

حریم خصوصی نداریم ما میگه همه چی باید باهم باشه

حتی لباسامو قاتی لباسای اون باید بذارم 

درسمو باید چیزی که اون دوس داره قبول بشم

گوشیممم که هرنظر بگی تحت کنترله بجز نی نی سایتم

تو فرشته هم باشی اون باز بهت شک داره اینجور ادما درصد خیانتشون هم بالاست من تجربشو داشتم حالا تو بخا ...

دقیقاااا

اگر برای تو مقدر شده باشد، از هفت اسمان عبور میکند تا به تو برسد.

تو فرشته هم باشی اون باز بهت شک داره اینجور ادما درصد خیانتشون هم بالاست من تجربشو داشتم حالا تو بخا ...

خودش بهم گفت

مریم میدونم کاری نمیکنی ولی می ترسم گولت بزنن

ببین کلا میگه من باید بچسبم بهشخب همه کارم و همچیم باید با خودش باشهبیرون تنهایی هرگزمیاد خونه باید ...

باید حتما یک فکر اساسی برداری وگرنه بع مشکل میخوری من از دوست داشتن زیاد به خانوادم هیچی نگفتم الان بعد از چهارده سال بهتر نشد بدتر هم شد 

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز