2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون موقع‌ها که محیطش مشکلی نداشت البته کلاً محیط هنرستان و دانشگاه هنر یکم بازتر از محیط جامعه است ولی بستگی به خود طرف داره که چه جوری برخورد کنه

ای هر که هستی لحظه‌ای در خود نگر باش.... خوبی ولی از آنچه هستی خوبترباش🥰

اون موقع‌ها که محیطش مشکلی نداشت البته کلاً محیط هنرستان و دانشگاه هنر یکم بازتر از محیط جامعه است و ...

یادمه ترم اول دانشگاهم برام سخت بود برم محیط دانشگاه با شرایط اعتقادی من متفاوت بود اما بعد از اون هم من اونا رو پذیرفتم هم اونا منو

وای منم خیلی دوست دارم برم ولی نمی‌دونم برم یانه از طرفی الان رشتم ریاضی هم میتوانم کنکور هنر بدم هم ...

الان دیگه نمیشه هردوکنکور رو داد٫؟؟زمان ما میشد

مشاوره ی من به شما اینه😄😄کسی که هم ریاضی و میخواد،هم هنرو،بهتره یه رشته بینابینی 😃😃 مثل رشته ی نقشه کشی رو انتخاب کنه چهارسال بره جلو تا تکلیفش با خودش روشن بشه

الان دیگه نمیشه هردوکنکور رو داد٫؟؟زمان ما میشدمشاوره ی من به شما اینه😄😄کسی که هم ریاضی و میخواد،ه ...

من طراحی مد دوست دارم خیلی ولی محیط هنرستان ها اکثرا خوب نیست بچه های توش هم اصولاً دنبال برنامه ی خاصی اند (دوست پسر و پارتی های شبانه و بد دهنی و سیگار و مواد و.....)

واسه همین دوست ندارم تو محیط اش قرار بگیرم ولی عاششششق هنرم

من طراحی مد دوست دارم خیلی ولی محیط هنرستان ها اکثرا خوب نیست بچه های توش هم اصولاً دنبال برنامه ی خ ...

الان شما کلاس چندمی عزیز دلم؟ ‌میتونی همون رشته ریاضیو ادامه بدی در کنارش کلاس‌های آزاد بری توی دانشگاه هم طراحی مد و لباسو انتخاب کنی

الان شما کلاس چندمی عزیز دلم؟ ‌میتونی همون رشته ریاضیو ادامه بدی در کنارش کلاس‌های آزاد بری توی دانش ...

من امسال میرم یازدهم

بله نظر خودمم همینه اما از طرفی من مامان و بابام جدا شدن بعد بابام خیلی آدم بدی مامانمو با اینکه شش سال جدا شدن اما طلاق اش نمیده هزینه های منم نمیده همه چیو مامانم باید بده هزینه ها هم خییییییلی بالاست بمریم برای مامانممممم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭💔💔💔💔💔💔

ریاضی هم به  دلایل معنوی بیشتر اومد نه به خاطر پول و ...

امسال هم احتمالا نمی‌رم مدرسه به خاطر هم نهایی هم کنکور که نزدیک ....یعنی تو خونه درس می‌خوانم فقط میرم. امتحان میدم که خب اینم خیلی هزینه داره واسه خودش...

از اون ورم بابام آدم خیلییییییی بدیه با اینکه حدود صد میلیون در ماه حقوق میگیره اصلا هزینه هامو نمیده باهام بد حرف میزنه و....منم باهاش قطع ارتباط کردم 

بدترین آدمی بود که تو زندگیم دیدم به خدا هیچ وقت نمی بخشمش... آه من گریبانشو بگیره....

من امسال میرم یازدهم بله نظر خودمم همینه اما از طرفی من مامان و بابام جدا شدن بعد بابام خیلی آدم بدی ...

الهی بگردم عزیزدلم.تو هنوز خیلی کوچولویی برای اینکه غصه ی این چیزا رو بخوری.امیدوارم یه رشته ی خیلی خوب تو یه دانشگاه خیلی خوب قبول شی،که هم خستگی مامانت در بره،هم خاری بشی تو چشم دشمنات