2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به احتمال زیاد اتصالی شبکه مبنی بر کلمپ سوزی یا فیوز سوزی بوده

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید .

احتمالا ناترازی هست وسایل محافظ دارن؟

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

این 3 دقه که ربطی به اینا نداره 

مشکل از برق خودتون بوده 

شاید فیوزی چیزی پریده 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
این 3 دقه که ربطی به اینا نداره مشکل از برق خودتون بوده شاید فیوزی چیزی پریده

فیوز بپره که خود به خود درست نمیشه با خودمون بزنیمش ، ۲ بار دیگه هم اینجوری شد از همسایه ها پرسیدم واسه اونا هم اینجوری شد 

واسه ما ام همینه یهو میره ۵ دقیقه دیگه میاد

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟اگه نگاهت به امضام افتاد بدون خیلی به دعاهات نیاز دارم حتی ممکنه خدا به خاطر یه صلوات مشکل منو حل کنه از خدا میخوام صد برابر این کار خیری که میکنی به زندگی خودت برگرده و بهترینا برات اتفاق بیوفته:)) 😭❤️دعاهای شما میگیره تروخدا دعام کنین

فیوز بپره که خود به خود درست نمیشه با خودمون بزنیمش ، ۲ بار دیگه هم اینجوری شد از همسایه ها پرسیدم و ...

خب شاید برق تون مشکل پیدا کرده 

ینی برق محله تون منظورمه 

ینی همین برقای ستون هارو میگم 

نمیدونم متوجه شدی یا نه🤦‍♀️😂

آخه 3 دقه که برف رو قطع نمیکنن 

شایدم دستشون خورده دیدن اشتباه شده وصل کردن 😂

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕