2777
2789

رفته بودم چشم پزشک بعد کارمون تموم شد سوار ماشین شدیم یهو ماشین یه صدایی داد وحشتناک پیاده شدیم همسرم ماشینو چک کرد .....

خانم منشی اومدن بیرون و وقتی مارو در اون حالت دیدن بهمون گفتن بفرمایید داخل بشینید .....با اینکه در حال بستن مطب بودن بعد ب فواصل کوتاه مغازه دارا و عابران پیاده هی ب همسرم میگفتن اگه کمک خواستی دریغ نمی‌کنیم حس خوبی گرفتم گفتم ب اشتراک بزارم بقیه هم مث من حس خوب دریافت کنن...بعد آخرشم همسرم تونست ماشینو درست کنه و برگشتیم خونه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ادمهای خوب خیلی زیادن ما یه بار بنزین تمام کردیم یه اقایی وایساد گفت صبر کنید من میرم واسطون میارم جاده هم بزرگراهی بود شما تصور کن بیست کیلومتر رفت پمپ بنزین یه بیست کیلو متر هم برگشت حتی حاضر نشد پول بزین رو بگیره البته تو خوزستان ادمهای اینطوری زیادن زیاد دیدم

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

یه بار هم جاده ابشار مارگون چرخ ماشین صدا کرد خودمم ابزار نداشتم یه اقایی کرد زبان بودن همراه همسرش بود تو اون غروبی وایستاد چقدر کمک کرد بنده خدا

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*