2777
2789
عنوان

بچه ها واقعا ازدواج بده❓

| مشاهده متن کامل بحث + 837 بازدید | 76 پست
برا من مجرد سن بالاهه رئیس بازی درمیاره دعوا میندازه بعد خودشو به مریضی و مظلوم نمایی میزنه ..

من مادر شوهرم خودشو مدان به مریضی میزنه ولی هیچ مشکلی نداشته...هربار من مریض شدم اون فرداش مریض شده و پسر رو به بهونه مریضی کشونده خونه اش

اینا متاسفانه بیمارن و منشا بیماری از مادره ناسالمه؛از شما با نوعی آزارتون میدن از من به نوعی دیگه....و اگر مرد عاقل باشه بازی نمیخوره ولی متاسفانه اکثر پسرا بازی میخورن و دیر و خیلیییی دیر متوجه آسیب هایی که خانوادشون بهشون میزنن میشن 

مردتیکه ک.*.خل تاپیکامو بخون اصن متاهل نیستم😂بایدم اینو بگی چون زنت ول کرده رفته و هیچکس حاضر نیست ...

گوه نخور بابا هری

گر چه کنم دل بردارم من از تو مهر.                                 آن مهر بر که افکنم، آن دل کجا برم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودسو خیلی شناختم. اما خانوادشو نه اونقدر.نمبشه هم اونقدر زیاد شناخت که . با خانوادش مگه چقدر در ...

احقیقات محلی و از فامیلاشون یادت نره 

من متاسفانه زیاد ب این موضوع دقت نکردم الان با هسرم فوق العاده خوبیم اما وقتی هم بحث و دلخوری داشتیم همش ب خانواده اش مربوط بوده مناسفانه سطح پایین هستن و این خیلی ازاردهنده هستش و اینمه من خیلی از واقعیت ها رو تازه بعد سه سال دارم میفهمم و ب نوعی ب من دروغ کفتن 

من خودسو خیلی شناختم. اما خانوادشو نه اونقدر.نمبشه هم اونقدر زیاد شناخت که . با خانوادش مگه چقدر در ...

پس دختر باهوشی نیستی

با خانواده اش مگه چقدر در ارتباطین؟

کم کم متوجه میزان ارتباطتون میشی

احقیقات محلی و از فامیلاشون یادت نره من متاسفانه زیاد ب این موضوع دقت نکردم الان با هسرم فوق العاده ...

عزیزم ما خودمون فامیلیم. واسه همین مامانم از خانواده اش دیگه تحقیق نکرد بیشتر در مورد خودش از دوستاش تحقیق کرد 

به خاطر اینکه کم کاری میکنن تو موقع انتخاب چون چشمو‌گفت بسته اصحاب میکنن چون آدم بد سر راهشون قرار میگیره 

توام نگران نباش توکلت به خدا باشه ازدواج با چشم باز اصلا هم بد نیست خیلی هم عالیه 

حالتو درک میکنم

پس دختر باهوشی نیستیبا خانواده اش مگه چقدر در ارتباطین؟کم کم متوجه میزان ارتباطتون میشی

متوجه منظورت نشدم. خب تا قبل از عقد که تو خونه هم رفت و امد انچنانی نداریم. طبیعیه من برخوردی با خودش داشتم با خانوادش نداشتم که اونقدر زیاد بشناسم

من مادر شوهرم خودشو مدان به مریضی میزنه ولی هیچ مشکلی نداشته...هربار من مریض شدم اون فرداش مریض شده ...

ای کاش میشد قبل از عقد واقعا بفهمی مادر نامزدت اینطور هست یا نه 

چه واقعیت هایی مثلا؟؟ سه سال؟؟!! زمان زیادیه

مثلا دلیل طلاق خاهر بزرگش

اینکه همسرم چن سال بود با دو خاهراش کات بود 

اینکه برادرش چقد از همسرم سو استفاده کرده 

اینکه کل خانواده شون از سادگی و دلرحمیش سو استفاده مالی  میکردن و همین باعث شد عقد ما طولانی بشه و بعدا من جلوشون وایسادم 

اینکه مادرش چقد ب راحتی همه رو تو حریم زندگیشون راه میده و بقیه چقدر راحت تاثیر گذار زندگی اینان 

اینکه پدرش چرا مریض شده افتاده گوشه خونه 

اینکه یکی دیگه از خاهرش قبلا ازدواج کرده اما ب من گفتن مجرده