2777
2789
عنوان

ول کنت نیستم چی گفتی😂😂😂

347 بازدید | 24 پست

بیاااا بینیم چی گفتی🤣🤣🤣

به تو فکر کردم دوباره دوباره به تو فکر کردن عجب حالی داره....(:برای همیشه از این سایت رفتم نمون جای قشنگی نیست لذت زندگی کردنو ازت میگیره

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

😂😂😂😂😂😂به نظرم الکی میگف میدونس ما همه کنجکاویم هی میگیم چی گفتی چی گفتی

نمیبخشمش گذاشت منو تو خماری ب پیامش نیاز دارم شوهرمو بی طاقت کنم🤣🤣🤣

به تو فکر کردم دوباره دوباره به تو فکر کردن عجب حالی داره....(:برای همیشه از این سایت رفتم نمون جای قشنگی نیست لذت زندگی کردنو ازت میگیره

😂😂😂وای با منی،تاپیک قفل شد زن ول کن،تعلیق میشم

داش بمولا کاربری دست دونفره😐دوستمه و عجیب نیست،اگه نظرتو نخواستم نظر دادی خیلی حقیر و عقده ای،ریپ نزن کامنت نزار خب حقیر بیکار بدبخت،آره باشه هرچی تو میگی درسته نمیخواد امضامو بهونه کنی که باز یه نظری به یه بهونه ای بدی،اگه مذهبی و زن ستیز هستی کلا اصن باهام حرف عادی هم نزن مرسی

😂😂😂وای با منی،تاپیک قفل شد زن ول کن،تعلیق میشم

ن نمیشی خصوصی بگو🤣🤣🤣

😂😂😂😂😂😂به نظرم الکی میگف میدونس ما همه کنجکاویم هی میگیم چی گفتی چی گفتی

عزیزم خودت حرف جن.سی رو تو سایت میگی؟:/نی نی یار تاپیکو قفل کرد،بگم تعلیق میکنه بخدا:)

داش بمولا کاربری دست دونفره😐دوستمه و عجیب نیست،اگه نظرتو نخواستم نظر دادی خیلی حقیر و عقده ای،ریپ نزن کامنت نزار خب حقیر بیکار بدبخت،آره باشه هرچی تو میگی درسته نمیخواد امضامو بهونه کنی که باز یه نظری به یه بهونه ای بدی،اگه مذهبی و زن ستیز هستی کلا اصن باهام حرف عادی هم نزن مرسی

عزیزم خودت حرف جن.سی رو تو سایت میگی؟:/نی نی یار تاپیکو قفل کرد،بگم تعلیق میکنه بخدا:)

واقعا نی نی یار قفل کرد؟

بچارو جمع کنین بریزیم سرش تا بگه🤣🤣

من حاضرم تعلیق شم ولی ایییییینهمه بنده خدارو تو خماری نذارم 😂😂😂

قاضی خداست ...

عزیزم تو نامزدی و اوایل عروسی من یه پیام به شوهرم میدادم تا چند دقیقه نیشش باز بود ،حالا پیام با هر محتوایی

الان پیام نیدم از همون بالای صفحه گوشی میخونه و رد میکنه

استارتر هم تازه عروس بود فکر کرده خیلی باسیاسته

سخت نگیر و تو خماری هم نباش

کاش موضوع زده بودم اسی رو بند کردم بیاین زیر زبون بکشین🤣🤣

عزیزم تو نامزدی و اوایل عروسی من یه پیام به شوهرم میدادم تا چند دقیقه نیشش باز بود ،حالا پیام با هر ...

ن بی طاقت شده طرفش

منم تازه عقد کردم میخوام بفرستم برا همسرم 😂

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز