2777
2789
عنوان

برای داداشم چیکار کنیم لطفا بیایید

279 بازدید | 18 پست

این تاپیک برای بار آخر زده شده و قراره نظرااتون بدونم

من کسیو ندارم ازش بپرسم

من داداشم پارسال کنکور قبول نشدبابام بهش تیکه پروند و کلی حرف بارش کرد.کاری ندارم.بعدش مامانم دانشگاه ازاد رشته مدیریت مالی نوشت.بازم بابام غر زد هم به من و هم به اون.

حالاهم اصلا کاری نداره و چندتا کارم رفته و دوسه روز بوده بیرونش کردن.حدسم اینه علاقه ای نداره و درسشم خوب نبود بازم کاری ندارم

بچه که بود میگفت دوست داره پلیس بشه.بعد به مامانم گفتم چشمش عمل کنیم بره دنبال این شغل امتحان بده بعدم قبول میشه ایشاا... .حداقلش اینه یه حقوق اداره کار میگیره

بعدم حالا مامانم نمیزاره عمل کنه

خود داداشم میگه میرم خدمت و میام با دیپلمش از دانشگاه انصراف میده و بعدش میاد دوباره لیسانس میگیره

اما مامانم گفت ن.

معافیت پزشکی بگیره خوبه به نظرتون؟

حالا به نظرتون چه کار کنیم خوبه.

راهکاراتونم بگید

خیلیا گفتن ببرید مشاور مشاور چی ببریم؟روان پزشک،مشاوره خانواده یا شغلی یا تحصیلی یا....

ممنون

داداشمو چه کاری براش چیدا کنیم که از علافی درآد؟

قبلا هم گفتم شبا تویه خواب گریه میکنه

سرشو میکنه زیر پتو گریه میکنه

اینم بگم این مشاغل رفته و نتایجشم مینویسم براتون

مکانیکی:روز اول رفته از روزدوم بهش گفته نیاد

برق:یه هفته رفته یارو پولشم نداده و بهش فحش داده و...

یه مدتم یه مغازه پارچه فروشی تویه بازار پسر صاحب مغازه رفته بود ترکیه این بجاش رفته بود حقوقشم خوب بود ماهی ۱۲ تومن دیگه پسرش اومد داداشم نرفت نرفت

شیشه فروشی:حدودا یک ماه رفت یارو برگشته گفته تو باید بری روحانی و وکیل و پرستار بشی مثل بچه های خودم.

بعدم حالا مثل افسرده ها چند وقته یه سره زل زده به سقف روی دیوار اتاق چوب خط میکشه

چه کاری کنه به نظرتون؟

همیشه بچه بود میگفت میخوام پلیش شم اما خب چشمش ضعیفه بعید بدونم استخدام بشه حالا شایدم چشمش عمل کنه حالا به یه جا دیگش گیر بیخودی ندن

من به مامانم گفتم بفرستیم همین گزینش بشه تا ببینیموچی میشع مامانم گفت این کارا خوب نیست!

اخه الانم کاری نیست یا همه تو اسنپن یا دلالی میکنن

حتی داداش من سه دفعه گواهینامه رد شده گفتش هم دیگه نمیرم دنبال گواهینامه تاروزی که زندم!

مشاوره تحصیلی.و شعلی

اگه مشکل چشمش حاد باشه معاف میشه

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فهمیدن اینکه داداشت الان تو چه وضعیه و خانواده چقدر دغدغه داره، خیلی مهمه. به نظر من اول باید با داداشت صادقانه صحبت کنین که خودش واقعاً چی می‌خواد، علاقه‌ش چیه و انگیزه‌ش چطوره. چون بدون اینکه خودش بخواد تغییر کنه، هیچ کاری موثر نخواهد بود.

در مورد مشاور، بهتره اول از مشاوره شغلی و تحصیلی استفاده کنین تا هم علاقه‌ها و توانایی‌هاش مشخص بشه و هم مسیر واقع‌بینانه‌تری براش ترسیم بشه. بعدش اگر مشکل روحی یا روانی داشت، می‌تونید سراغ روان‌پزشک یا روان‌شناس برید.

معافیت پزشکی اگر شرایطش رو داره، می‌تونه راهی باشه، اما اینم باید با دقت بررسی بشه و نباید به عنوان راه فرار بهش نگاه کنین.

مهم‌ترین چیز اینه که همه تو خانواده حمایت و صبر داشته باشن و فشار بیش از حد باعث نشه داداشت بیشتر عقب 

بیفته.

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

بهترین کار اینه استخدام نیرو انتظامی بشه و عمل کنه 

بهش بگو ی راست برو سراغ استخدامی 

چند سال دیگه سنش بره بالا دیگه استخدام نمیکنن 

حداقل درکنار این شغل می‌تونه ادامه تحصیل بده و مهارت دیگه شغل دوم راه بندازه 

اصلا دلم نمیخاد تو این سایت کسی رو ناراحت کنم اما همزمان علاقه ای به شعار دادن و تز روشنفکری ندارم ، چیزی که میگم صرفا دیدگاه و نظر خودمه نسبت به موضوعات 

داداشمو چه کاری براش چیدا کنیم که از علافی درآد؟قبلا هم گفتم شبا تویه خواب گریه میکنهسرشو میکنه زیر ...

اول اینکه، وقتی کسی دچار چنین شرایط روحی و انگیزشی ضعیف باشه، معمولاً باید از کمک حرفه‌ای استفاده کنه؛ یعنی بهتره یک روانشناس یا مشاور متخصص مراجعه کنه تا کمکش کنن اضطراب، افسردگی یا هر چیزی که باعث این حالت‌ها شده رو مدیریت کنه.

برای کار و اشتغال هم بهتره دنبال کارهایی باشین که فشار و استرس کمتری داره و به توانایی‌هاش نزدیک‌تر باشه. مثلاً:

کارهای فنی که به آموزش اصولی و حمایت نیاز داره (مثل تعمیرات موبایل یا کارهای ساده مکانیکی که اصولی یاد بگیره)

کارهای ساده خدماتی مثل انبارداری، بسته‌بندی، یا کارهای فروشگاهی (که شاید کمتر با آدم‌های سخت‌گیر سر و کار داشته باشه)

یا حتی کارهای پاره‌وقت که کم‌کم بهش اعتماد به نفس بده.

اما مهم‌تر از هر چیز، حمایت خانواده‌ست. فشار و قضاوت‌های سخت فقط باعث میشه داداشت بیشتر گوشه‌گیر و ناامید بشه.

اگر باباتون نگران آینده‌شه، میشه با یک روانشناس خانواده هم صحبت کنین که راهکارهایی برای کمک به همه اعضای خانواده بده.

مطمئن باشین با صبر، حمایت و کمک حرفه‌ای، می‌شه شرایط رو بهتر کرد.

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

اگه نمیخواد بره دانشگاه بفرستیدش خدمت تا یه کم سختی زندگی بچشه تا ۲ سالم اونجاست وقتی اومد یه مغازه ای چیزی براش بزنید 

برادر منم درس نخوند سرکارم نرفت خیلی هم اذیت کرد فرستادیمش خدمت تا قدر زندگی بفهمه 

داداشمو چه کاری براش چیدا کنیم که از علافی درآد؟قبلا هم گفتم شبا تویه خواب گریه میکنهسرشو میکنه زیر ...

چند سالشه برادرت ؟ 

مادرت داره ظلم می‌کنه در حقش 

گناه داره 

حداقل نیرو انتظامی هم استخدام نشه می‌تونه بره تو ارتش و... 

اصلا دلم نمیخاد تو این سایت کسی رو ناراحت کنم اما همزمان علاقه ای به شعار دادن و تز روشنفکری ندارم ، چیزی که میگم صرفا دیدگاه و نظر خودمه نسبت به موضوعات 

سلامشما میدونید کدوم راه بهتره؟

سلام

بستگی به خودش و شرایطش داره. اما معمولاً بهترین راه، مشاوره تخصصی با روانشناس یا مشاور شغلی و تحصیلیه تا دقیق‌تر به علاقه‌ها، توانایی‌ها و مشکلاتش رسیدگی بشه.

اگر خودش آمادگی داشته باشه، می‌تونه با کمک مشاور یه مسیر شغلی یا تحصیلی مناسب پیدا کنه که براش انگیزه‌ساز باشه و کمتر دچار ناامیدی بشه.

تو هم می‌تونی حمایتش کنی و باهاش حرف بزنی که احساس نکنه تنهاست.

ما پولی نداریم که بخوایم بخریم یا کرایه کنیمهنریم نداره

عزیزم سربازی پول نمیخواد نهایت ۲ ماه اول آموزشی یه مقدار پول میدید برای خوراکی یا کرایش 

بهشون حقوق میدن و اینکه حتما باید این مدرک بگیره که بتونه بره جایی سرکار 

انشالله بعد سربازی میتونی بره نیروانتظامی یا ارتش یا سپاه استخدام بشه 

یا بره شرکت ها سرکار