2777
2789
عنوان

رابطه توی دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 2235 بازدید | 68 پست
اوکی ببخشید عزیز، من و نامزدم که الان عقدیم در واقع شوهرم، در حد بوسه و اینا داریم لمس و اینا، بعد خ ...

چرا بد بشه پس ازدواج کردید برای چی

لذت بیرید سختش نکن 

حقوقی ام در مورد مسائل حقوقی که اطلاعات نداری با من بحث نکن 😉

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم تو دوران عقد بهتره که طرف رو تشنه بذارید یعنی اینجوری نباشه سریع شل کنید برید رو کار اینجوری طرف لحظه شماری میکنه و اون هیجان انتظار رو داره 

تو دوران عقد به نظرم بیشتر محبت و توجه و شوخ طبیعی میتونه واقعا از لحاظ روحی باعث گرم بودن رابطه بشه برای بدنی هم تو دوران قبل از عروسی به نظرم در حد بغل و بوسه باید باشه تا طرف تشنه باشه و اینکه خدایی نکرده مشکلی هم پیش نیاد چون‌ خیلیا تو دوران عقد اینجوری میکنن بعد مشکل میخورن جدا میشن و دختره با کلی مشکل میمونه

رابطه‌ای که تو دوران عقد داری باید اولاً به احترام و رضایت هر دوتون باشه. اصرار نکن، اجازه بده هرکسی با سرعت خودش پیش بره. رابطه گرم یعنی بیشتر از یه جور حس خوب، حرف زدن، لمس کردن، نوازش و نزدیک بودن بدون فشار. هر وقت هر دو تون آماده بودین، می‌تونین بیشتر جلو برین. مهم اینه که راحت باشین و به هم احترام بذارین.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

ما ۶ ۷ ماه بعد از عقد رابطه داشتیم چون شوهرم تحت فشار بود اصلا رفتار و تصمیماتش عوض نشد ادم با ادم ...

اره دقیقا نظر منم همینه

حقوقی ام در مورد مسائل حقوقی که اطلاعات نداری با من بحث نکن 😉
اوکی ببخشید عزیز، من و نامزدم که الان عقدیم در واقع شوهرم، در حد بوسه و اینا داریم لمس و اینا، بعد خ ...

نه بابا چه عیبی 

تا جاهای دیگه هم پیش بره بنظر من اشکال نداره اما اصل مطلب و د خ و ل رو بزار برای بعد عروسی کامل نباشه بهتره 

اصلا دلم نمیخاد تو این سایت کسی رو ناراحت کنم اما همزمان علاقه ای به شعار دادن و تز روشنفکری ندارم ، چیزی که میگم صرفا دیدگاه و نظر خودمه نسبت به موضوعات 

حتماً. در ادامه چند راهکار برای افزایش صمیمیت جسمی و احساسی بدون دخول رو برات نوشتم—کاملاً در فضای محترمانه، امن و متناسب با سبک سنتی که گفتی:

---

1. تماس فیزیکی آرام و عاشقانه

نوازش و بغل کردن طولانی: تماس بدنی طولانی (حتی بدون رابطه جنسی) باعث آزاد شدن هورمون عشق (اکسی‌توسین) میشه که صمیمیت رو بالا می‌بره.

بوسه‌های ملایم و طولانی: پیشانی، گونه، لب و گردن می‌تونه خیلی مؤثر باشه.

---

2. پوشش جذاب و بازی با حواس

در محیط خلوت دونفره‌تون (مثلاً وقتی خونه کسی نیست)، می‌تونی با لباس راحت و کمی تحریک‌آمیز ولی هنوز پوشیده حس جنسی رو تحریک کنی بدون اینکه دخول اتفاق بیفته.

عطر زدن، نور کم، موزیک ملایم: فضا رو گرم‌تر و صمیمی‌تر می‌کنه.

---

3. شوخی و بازی‌گوشی‌های عاشقانه

مثلاً موقعی که نزدیکش هستی، ناز کردن، شیطنت کوچیک، یا حتی حرف‌های خاص (مثل "حس خوبی دارم کنار تو") حس نزدیکی رو بالا می‌بره.

می‌تونی گاهی "با اشاره" حس دلتنگی یا اشتیاق رو نشون بدی بدون حرف مستقیم.

---

4. حرف‌های رمانتیک و گاهی نیمه‌جنسی (در حد امن)

حرف زدن درباره اینکه چقدر جذابه، دلت براش تنگ شده، یا اینکه "باهاش بودن باعث آرامشت میشه"، کمک می‌کنه رابطه جنسی فقط یک عمل نباشه بلکه احساسی و پرعمق بشه.

گاهی می‌تونی مثلاً بگی: "امشب فقط دلم می‌خواد بغلم کنی تا بخوابم"، که هم معصومانه‌ست هم صمیمی.

---

5. ماساژ ساده و لمسی

ماساژ دست، گردن، شونه یا حتی کف پا—به نرمی—یه راه بی‌کلام برای ابراز محبت و جذب بدنیه، که خیلی آرامش‌بخشه.

---

6. مرز مشترک داشته باشید

خیلی مهمه بدونین تا کجا راحتین، مثلاً تا لمس و بوسه یا حتی تحریک سطحی ولی بدون دخول. اینکه دو طرف با رضایت، با هم توافق داشته باشن، باعث امنیت ذهنی میشه.

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌

عزیزم بنظرم هر جوری باشه ولی یه کاری کن به دخول نرسه  بزار بعد عروسیت با خیال راحت به ریسکش نمی ارزه

راهای دیگم هست که بتونین نیازای همو برطرف کنین

دختری از جنس آفتاب☀️🦋با موهایی از رنگ نخلستان جنوب🤎✨🥲🥲

من رابطه کامل داشتم. ولی تغییری در اصرارش بر اینکه زودتر بریم خونه خودمون به وجود نیومده. مشتاق ترم شده. به تو پیشنهاد نمیکنم چون شناختی از همسرت ندارم که بدونم چجور آدمیه. اما من عقدم اینکارو کردم ولی پشیمون نیستم.

وطن ، کاش لااقل بلد بودم تو را بخندانم .

تبریک بابت عقدتون، و خیلی خوبه که چنین حسی از درک و احترام بین‌تون هست. این دوره عقد، زمانیه برای شن ...

ممنونم عزیزم خیلی لطف کردی 

همین ما هم در همین حد بوسه و لمس و اینا هستیم اصلا منکه به طور جدی گفتم پایین تنه اصلا، حتی اجازه نمیدم ببینه یا چیزی 

همین سوالم اینه که خب بعد از اینها و این اتفاقات من وابسته و دلبسته شدم دلم تنگ میشه برای این لحظه ها همش دوس دارم این اتفاقات بیوفته هر از گاهی میگم دلم تنگ شده ایشونم میگن، به نظرت اینکه میگم و همکاری میکنم و لمس و بوسه داریم من هم خوب ایشون رو لمس میکنم و ایشون هم آره این برای من بد نیست از لحاظ اینکه ایشون بعدش کم محلی نمیکنه یا با اصطلاح خودمون خرش از پل نمیگذره؟ 

تبریک بابت عقدتون، و خیلی خوبه که چنین حسی از درک و احترام بین‌تون هست. این دوره عقد، زمانیه برای شن ...

عزیرم دوران عقد برای شناخته دیگه چبه؟؟ 

اون دختر و پسر دیگه کاملا رن و شوهر شدن و دوران عقد دورانی برای شناخت نیست دیگه دیر شده اون دوران نامزدی و پیش از ثبت رسمی ازدواجه که برای آشناییه 

دوران عقد فقط یه فرجه برای دختر و پسر هست که مایحتاج اولیه زندگی رو فراهم کنن و عروسی صرفا یک مراسم فرمالیته هست و تمام 

اینکه زن و شوهر رابطه داشته باشن یا نه بستگی به میل و روحیات خودشون داره و انجامش با رعایت پیشگیری از بارداری خللی ایجاد نمیکنه از منظر حقوقی و شرعی

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️