2777
2789
خب پس اگه مردم خوششون نیومده چرا این جمله رو مد کردن؟

چون دارن مسخره اش میکنن 

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر هدفمه باردار نیستم😂یه صلوات برا رسیدن به آرزوم بفرست🤍 دل را سر شوقی اگرم هست، تـو آنــی:))✨❤️‍🩹️

از کجا میدونی مضخرفه وقتی معاشرتی باهاش نداشتی؟ خانومش که خیلی خوشحال بنظر میاد امان ازین مردم که فق ...

به نظر تو کسی که همچین پستی میزاره و به مردم فخر میفروشه آدم درست حسابی میتونه باشه؟

سرچ کن پز نیست سبک زندگیمه ببینم نظرت چیه 

البته اگر از اون هواخواهاشی که موفق باشی روزارو بشمار تا زنشو طلاق بده

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر هدفمه باردار نیستم😂یه صلوات برا رسیدن به آرزوم بفرست🤍 دل را سر شوقی اگرم هست، تـو آنــی:))✨❤️‍🩹️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا ربط داره.هیت دادن به شخص خاصی می تونه قلب طرفدارای اون فرد رو بشکنه

عزیزم فن ها میتونن فنوار آنجا بدن اما سر اینکا بخاطر هیت به یه طرف دیگه بخواد قلبت بد بشکن عادی نیست

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

گلزار تو دوران خودش خیلی طرفدار داشتبنظرم مردم همینجوری الکی یه موجی راه میندازنوقتی اراده کنن کسی ر ...

خیلی از گلزار داغون تر هستن 

گلزار حداقل بی تربیت نیست 

مثلا همون نوید محمد زاده که انقدر طرفدار داره از نظ من خیلی آنرمال و بد دهنه

پس واقعا به خاطر رسانه هاس

بله دیگه پرسپولیس به راحتی میتونست بیرانوند نگهداره ولی قدرتمندای فوتبال مثل علی پروین گفت بیرانوند راه ندین خوب همین راه ندادن باعث شد مردم باش در بیفتن