2777
2789
عنوان

جلب توجه

91 بازدید | 14 پست

اینکه با لباس باشگاه  

نیم تنه و لگ و شورتک ورزشی استوری میزارید خیلی خوبه

لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_

اگر پیج یه نفر پرایوت باشه مشکلش چیه؟

زهی خیال باطل 🧃🐀🕳در جنگ شرف ، بی طرف ، بی شرف است💚🤍🦁🤍❤️ 👑👑وکیل پایه یک دادگستری👩⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بوی سوختگی میاد ، فکر کنم از باسن شماست ، روزی دوتا زینک اکساید شیاف کنید انشاالله که خوب بشید

نمونه کار

لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_

عزیزم از هرچی که دوست دارن استوری میذارن،شما میتونی نگاه نکنی 

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

نمونه کار

باسنت بیشتر بسوزه ، یه عکسم با نیم تنه و لگ استوری نکردم ، ولی عکس خوب بگیرم حتماً میکنم ، عکس اونایی که میذارنم لایک میکنم 

چربی هاتو کم کن توام بذار چرا اینقدر فشار میخوری

بوی سوختگی میاد ، فکر کنم از باسن شماست ، روزی دوتا زینک اکساید شیاف کنید انشاالله که خوب بشید

وسط گریه ترکیدم از خنده دهنت سرویس😂😂😂

دنیا پوچ تر از اونیه که دنبال گل باشی...
باسنت بیشتر بسوزه ، یه عکسم با نیم تنه و لگ استوری نکردم ، ولی عکس خوب بگیرم حتماً میکنم ، عکس اونای ...

دنبال مشتری هستی خب

یه سوال بپرسمهمیشه فکر میکردم وقتی کسی رو شما خطاب میکنیم، یا از افعال جمع برای یک مخاطب استفاده میک ...

چون من با ادبم ، طرف مقابلم یه بیشوره ، من شما خطابش میکنم چون  عادت دارم ولی دلیل نمیشه حرفی که تو دلمه رو نزنم

عزیزم از هرچی که دوست دارن استوری میذارن،شما میتونی نگاه نکنی

کسی ک تو پیج عمومی بدن نمایی میکنه

باید توقع هر نوع اکتی رو از جنس مرد جماعت داشته باشه

بعدش دیگه حق نداره کوبگه چرا پسرا ب اندامم نظر میدن

اونی که دنبال مشتریه مادرتهتوام سوختی چون مشتریت پولتو نداده خراب بی ریخت

حرف دهنتو بفهم و کسب وکار خانوادگیت 

رو به بقیه نسبت نده

هرزه بانو

حرف دهنتو بفهم و کسب وکار خانوادگیت رو به بقیه نسبت ندههرزه بانو

ای بابا عصبی تر شدی که ، فک کنم چربیات باعث شده مشتریات کمتر بشن یا درت بذارن پولتو ندن😂

قشنگ مشخصه یه عقده درونی ای داری وگرنه اینقدر فشار نرمال نیست ، حالام ناله کن با مادر خرابت ، ریپلای نزن ، زدی هم نمیخونم خوشگله خودتو جر بده 

ای بابا عصبی تر شدی که ، فک کنم چربیات باعث شده مشتریات کمتر بشن یا درت بذارن پولتو ندن😂قشنگ مشخصه ...

برو دنبال درمان ایدز و hpv ت باشه

عقده ای بدبخت

یه بنر هم از خودت چاپ کم سردر شهر بزن

ک حتی عکس اندامت رو اینجام گذاشتی

دیگ نمیدونی از کجا مشتری پیدا کنی در ب در دنبال دادنی

🤣🤣🤣