ifae مدیر استارتر عضویت: 1399/06/26 تعداد پست: 3825 عنوان جلب توجه 91 بازدید | 14 پست اینکه با لباس باشگاه نیم تنه و لگ و شورتک ورزشی استوری میزارید خیلی خوبه لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_ 1404/03/04 | 19:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
moonstruck عضویت: 1402/05/20 تعداد پست: 3007 بوی سوختگی میاد ، فکر کنم از باسن شماست ، روزی دوتا زینک اکساید شیاف کنید انشاالله که خوب بشید
ifae مدیر استارتر عضویت: 1399/06/26 تعداد پست: 3825 بوی سوختگی میاد ، فکر کنم از باسن شماست ، روزی دوتا زینک اکساید شیاف کنید انشاالله که خوب بشید نمونه کار لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_
bluescream عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 9185 عزیزم از هرچی که دوست دارن استوری میذارن،شما میتونی نگاه نکنی مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...
moonstruck عضویت: 1402/05/20 تعداد پست: 3007 نمونه کار باسنت بیشتر بسوزه ، یه عکسم با نیم تنه و لگ استوری نکردم ، ولی عکس خوب بگیرم حتماً میکنم ، عکس اونایی که میذارنم لایک میکنم چربی هاتو کم کن توام بذار چرا اینقدر فشار میخوری
mahsa_75_h عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 6012 بوی سوختگی میاد ، فکر کنم از باسن شماست ، روزی دوتا زینک اکساید شیاف کنید انشاالله که خوب بشید وسط گریه ترکیدم از خنده دهنت سرویس😂😂😂 دنیا پوچ تر از اونیه که دنبال گل باشی...
ifae مدیر استارتر عضویت: 1399/06/26 تعداد پست: 3825 باسنت بیشتر بسوزه ، یه عکسم با نیم تنه و لگ استوری نکردم ، ولی عکس خوب بگیرم حتماً میکنم ، عکس اونای ... دنبال مشتری هستی خب لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_
moonstruck عضویت: 1402/05/20 تعداد پست: 3007 دنبال مشتری هستی خب اونی که دنبال مشتریه مادرتهتوام سوختی چون مشتریت پولتو نداده خراب بی ریخت
moonstruck عضویت: 1402/05/20 تعداد پست: 3007 یه سوال بپرسمهمیشه فکر میکردم وقتی کسی رو شما خطاب میکنیم، یا از افعال جمع برای یک مخاطب استفاده میک ... چون من با ادبم ، طرف مقابلم یه بیشوره ، من شما خطابش میکنم چون عادت دارم ولی دلیل نمیشه حرفی که تو دلمه رو نزنم
ifae مدیر استارتر عضویت: 1399/06/26 تعداد پست: 3825 عزیزم از هرچی که دوست دارن استوری میذارن،شما میتونی نگاه نکنی کسی ک تو پیج عمومی بدن نمایی میکنهباید توقع هر نوع اکتی رو از جنس مرد جماعت داشته باشهبعدش دیگه حق نداره کوبگه چرا پسرا ب اندامم نظر میدن لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_
ifae مدیر استارتر عضویت: 1399/06/26 تعداد پست: 3825 اونی که دنبال مشتریه مادرتهتوام سوختی چون مشتریت پولتو نداده خراب بی ریخت حرف دهنتو بفهم و کسب وکار خانوادگیت رو به بقیه نسبت ندههرزه بانو لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_
moonstruck عضویت: 1402/05/20 تعداد پست: 3007 حرف دهنتو بفهم و کسب وکار خانوادگیت رو به بقیه نسبت ندههرزه بانو ای بابا عصبی تر شدی که ، فک کنم چربیات باعث شده مشتریات کمتر بشن یا درت بذارن پولتو ندن😂قشنگ مشخصه یه عقده درونی ای داری وگرنه اینقدر فشار نرمال نیست ، حالام ناله کن با مادر خرابت ، ریپلای نزن ، زدی هم نمیخونم خوشگله خودتو جر بده
ifae مدیر استارتر عضویت: 1399/06/26 تعداد پست: 3825 ای بابا عصبی تر شدی که ، فک کنم چربیات باعث شده مشتریات کمتر بشن یا درت بذارن پولتو ندن😂قشنگ مشخصه ... برو دنبال درمان ایدز و hpv ت باشهعقده ای بدبختیه بنر هم از خودت چاپ کم سردر شهر بزنک حتی عکس اندامت رو اینجام گذاشتیدیگ نمیدونی از کجا مشتری پیدا کنی در ب در دنبال دادنی🤣🤣🤣 لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_