2777
2789
شما با ارشد اقتصاد با نیسان کار میکنین چرا نمیرین یه شرکت کار کنین سایت بهمن موتور نگاه کنین

من یک درخواست برای شما ارسال کردم بخاطر اینکه تاپیک قفل شد و اومدم جوابت رو بدم که نوشته بودی برای پراید وانت چه اتاقی نیاز هست که درخواست رو تایید نکردی و دلیلش هم هیچ اهمیتی نداره جلوی همه دارم میگم 

من مدیر فروش یک شرکت کامپیوتری خیلی بزرگ هستم و 45 نفر کارمند دارم 

نیسان وانت رو هم خریدم دادم دست پسرخالم چون وضعیت مالیش جالب نبود دوتا دختر هم داره و وضعیت شغلی خودش بهم ریخته بود و کار نبود 

بهش گفتم کار کن باهاش طوریکه نابودش نکنی 

هرچی در اوردی استهلاک ماشین رو بده بقیشم با من نصف کن که قبول کرد 

الان ماهی تقریبا 85 تومن در میاره که 15 میلیون میده استهلاک و بقیش رو با من نصف میکنه 

سایت بهمن موتور هم که شما میگید مدیر عاملش دوست مدیر عامل ماست و خودمم میشناسمش 

منتها الان بخاطر نوسانات بازار ارز شرکت ما در حال ورشکست شدنه چون نمیتونن قطعه وارد کنن و خریدار نیست بخاطر گرون بودن قطعات کامپیوتر

وقتی یکنفر اینجا صحبت اقتصادی میکنه و میگه با نیسان کار میکنه و حتی برای پول در اوردن راهکار زیادی ارائه میکنه شما دیگه یکم از خودت خجالت بکش و نیا اینجا از من سوال کن که چرا با ارشد اقتصاد با نیسان کار میکنم 

اصلا به شما ارتباطی نداره من با چی کار میکنم یا چکار میکنم نه تنها به شما بلکه به هیچکس ارتباطی نداره 

یعنی خیلی شیک ادمایی که ارشد اقتصاد ندارن و به طور مثال دیپلم هستن رو نابود کردی با همین یک جمله و طوری صحبت کردی که انگار اونی که ارشد اقتصاد داره یا پزشکه یا قاضیه خداس 

بقیه همه بدرد نخورن و نیسان سوارا هم بدرد نخورن 

بار بعدی اگر خواستم شغلی رو انتخاب بکنم از سرکار خانوم قبلش کسب تکلیف میکنم 

بدتر اینکه من اصلا توی صحبتهام یک بار هم نگفتم من با نیسان وانت کار میکنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یک درخواست برای شما ارسال کردم بخاطر اینکه تاپیک قفل شد و اومدم جوابت رو بدم که نوشته بودی برای پ ...

وا آقا من فکر کردم چون اطلاعات دارین حتما با نیسان کار میکنین من حرف بدی نگفتم چون گفتین همه جست‌وجو از دست دادین من فکر کردم حتما با نیسان کار می‌کنید من منظور بدی نداشتم واقعا 

درخواست رو قبول نکردم چون متاهلم و درست نمیدونم چرا عصبانیمیشبن من معذرت میخام اگه حرف بدی زدم

من اومدم تو تاپیک جوابمو بگیرم دیدم قفل شده گفتم بیام ازتون جوابمو بگیرم هیچ راهی نداشتم جز اینکه ت تاپیکی که زدین بپرسم دیدم نوشتین ارشد اقتصاد واسم سوال شد همین😶

بله همچنان درگیرش هستم

تونستید به درآمد برسین؟اگه براتون مقدوره میتونید بگید حدودا در ماه چقدر سود میکنید؟

پیشنهادتون برای کسی که صفره چیه؟کجا آموزش ببینم؟

اگه دور و برت، همه جا تاریکه، دوباره نگاه کن شاید نور زندگی خود تو باشی! خودت رو دست کم نگیر✨

تونستید به درآمد برسین؟اگه براتون مقدوره میتونید بگید حدودا در ماه چقدر سود میکنید؟پیشنهادتون برای ک ...

12 سال هست که مشغول ترید هستم و تا 6 سال اول فقط ضرر کردم حدود 5 هزار دلار و بعدش فقط تونستم توی مارکت بمونم و کال نشم و پولم نابود نشه 

تو این 12 سالی که گذشته 3 ساله که من دارم از بازار سود میگیرم و به طور کاملا حقیقی نه چشم برام مونده نه اعصاب 

7 هزار دلار تو حسابم دارم که ماهیانه 5 درصد اصل پولم رو میتونم سود بگیرم که میشه ماهی 350 دلار

البته بعضی ماه ها هستن که تا 700 دلار هم گرفتم بعضی ماه ها بوده که اصلا موقعیت وارد شدن به هیچ پوزیشنی نبوده و هیچ درامدی نداشتم

میانگین همون 5 درصد در طول سال بوده

رشتمم اقتصاد بوده و با اینکه محاسبات قوی داشتم 12 سال طول کشید روزی 12 ساعت پای سیستم نشستم تو این 12 سال تا استراتژی معاملاتی بتونم بنویسم برای خودم 

اگر بخوام به شما پیشنهاد بدم میگم وارد این بازار نشو چون هرچی در موردش میگن دروغه که اگر بلد باشی زندگیت با سرعت نور تغییر میکنه که اینطوری نیست 

این در مورد اوناییه که هم ترید رو بلدن هم 100 هزار دلار به بالا پول دارن و میتونن خیلی زیاد سود بگیرن 

12 سال هست که مشغول ترید هستم و تا 6 سال اول فقط ضرر کردم حدود 5 هزار دلار و بعدش فقط تونستم توی مار ...

یعنی اینکه میگن با ۱،۲ سال آموزش میشه به درامد خوب رسید الکیه؟تایممو نذارم رو این کار؟

اگه دور و برت، همه جا تاریکه، دوباره نگاه کن شاید نور زندگی خود تو باشی! خودت رو دست کم نگیر✨

یعنی اینکه میگن با ۱،۲ سال آموزش میشه به درامد خوب رسید الکیه؟تایممو نذارم رو این کار؟

یک سوال ازت میپرسم که جوابش توی همینه

کسیکه بتونه تو فارکس به درامد میلیاردی برسه چرا باید وقتش رو تلف بکنه برای اینکه به دیگران اموزش بده یا پکیج بفروشه؟؟وقتش رو صرف ترید میکنه و چندین برابرش رو بدست میاره

هرچی میگن چرت و پرته 

یک سوال ازت میپرسم که جوابش توی همینهکسیکه بتونه تو فارکس به درامد میلیاردی برسه چرا باید وقتش رو تل ...

درسته منم میگم هر کی بخواد پکیج بفروشه،لابد نتونسته توی ترید پول دربیاره

ولی منظورم اینه که اونایی که تریدرن،میگن اگه ۱،۲ سال وقت بذاری آموزش ببینی(مثلا از یوتیوب و اینا)میشه به درامد رسید،نظرتون چیه در مورد حرفشون؟

درسته منم میگم هر کی بخواد پکیج بفروشه،لابد نتونسته توی ترید پول دربیارهولی منظورم اینه که اونایی که ...

دروغ میگن جزو محالات به حساب میاد مگر اینکه ای کیو 200 داشته باشی که با همونم زیر 5 سال نمیتونی به سود برسی 

خییییلیییییی مباحث گسترده و زیادی داره اونقدر زیاد که انتها نداره و هرچی یاد میگیری باز هیچی نمیدونی برای همین من 12 سال درگیر بودم 

70 تا استراتژی برای خودم نوشتم که فقط یکیش درست در اومد که روی هر استراتژی حداقل 1 ماه وقت گذاشتم و نتیجه ای نداد

تاریخ طبری معتبر ترین تاریخ صدر اسلام هست که شیعه ها اصلا قبولش ندارن ولی سریال مختارنامه رو از روی اون ساختن که انتهای هر قسمت از سریال مینویسه برگرفته از تاریخ طبری 

اون کتاب 16 جلد داره که جمعا 2800 صفحه داره اونو باید کامل بخونید تا همه چی رو در مورد اسلام و تمامی نبردهاش و روایت هاش بدونید و معتبرتر از اون کلا نیست اما یکسری کتاب هست که اینجا اگر اسمش رو بگم تعلیق میشم